IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Yulian-->Spyware

Ами може да прибави и Lavasoft ad-aware и firewall например zonealarm и ще е малко по-спокоен (не говоря за forex)

Коментар

• EUR

Гошко, ако новата резервна валута продължава да расте, в скоро време няма да я има.

Коментар

• Yulian-->Spyware

Страхувам се ,че Xoft spy - премахва ,но и самата
        тя е spy programa .
        за повече подробности :

http://www.computery.ru/upgrade/numb...i_edit_169.htm

Коментар

• Gbp/Jpy

Как сте пичове?
          Проспахте ли пак възможността да продадете долара?
          Тошко, гръмна ли стопчето? И което е по-важно - видя ли, че не си никак отворен?
          Мецо, сори за кожуха, но приятелят ми остана много доволен.
          Светлин, схващаш чат-пат икономиката, но ако търгуваш това, което говориш - майка плаче. Забил си нос в подробности и от дърветата не виждаш гората - в света има нова резервна валута+твърде много долари.
          Айде лека нощ.

Коментар

• Gbp/Jpy

Да лека вечер на всички и успешна нова седмица

Коментар

• Gbp/Jpy

Тук определено има много хора,обичащи чашката.
              Значи форекса определено не е много весела игра. )))))

Коментар

• Gbp/Jpy

abe moga da dobavqm do 220 ama ne e tam vyprosa. jpy kato probie 105 v ponedelnik i neshtata shte se opravqt aide vesel weekend

Коментар

• Gbp/Jpy

Значи обикновенно тая къса е п аундйена е тъпа при положение че пе срещу тренда и ти реже главата със суап, обик8новенно когато наближи за корегиране както сега отварям или къс кабел или къса доларйена което е по като на учебник и после добавям печалбата в дългата паундйена, вчера ми удари стопове обаче на 100к къси доларйени аз направих нови 100 които затворих преди малко но тази грешка ме принуди да затворя дългата паундйена 500к на над 100п печалба и да скъся 100к които затворих на около 40п печалба а тая издънка с късият кабел днес отново ме кара да правя идиотщини и да играя къс на паундйена и тнт

Коментар

• Gbp/Jpy

А да сетих се за какво говориш ок не обяснявай не е нужно вече

Коментар

• Gbp/Jpy

КОКО,нещо не мога да стопля идеята ти за игра на П/Й и Д/Й вчера нали това правеше и какво стана?

Коментар

• Gbp/Jpy

не се притеснявайте до 207 остава само една седмица, а след това може и да обърне/да се надяваме/

Коментар

• Gbp/Jpy

Нещата като че ли тръгват отдавна поне 4ч не бях виждал плюсове в акаунта си.
                          1Анти кабел/йена е любимата ми игра в смисъл паундйена със гонене на корекция в доларйена и се получава кабелйена но както и да е имах сумати и дълги от 190 и направих една каруца пари по тоя начин но кой ме би в главата да бягам

Коментар

• Gbp/Jpy

1anti не се коси ....дано не си влязъл юнашки като КОКО ....той обаче има доста изкарани пари от онзи ден .....не мисля,че ще мине 202 ако мине пак сел

Коментар

• 1anti

i men tova me pritesnqva priqteliu, pravilata sa si pravila i kato po4na da si gi naru6avam obiknoveno syjalqvam ....

Коментар

• GBP/CHF

Закрих втората 1/2 от 2,2370 на 2,2322 +48п
                                Време е за кръчми.
                                Лек уикенд на всички !

Коментар

Working...
                                X