IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Aud

Вдигнаха лихвата с 0,25%, ако някой не знае още.
    Работа и заплата?

Коментар

• Никове

Уважаеми колеги, бих искал да уточня, че наистина се появи и друг човек с този ник. Не бих искал да се получава объркване. Благодаря на Дон Карлос, който веднага реагира и отбеляза двойнствеността на никовете. Естествено, нямам претенции за собственост върху Наблюдаващ, но бих искал да отбележа, че не е в стила ми да излизам от рамките на добрия тон и да давам негативни оценки на участниците във форума.

С пожелания за успехи!

Коментар

• 100 д

Коко, е те това няма да стане по този тъп начин да се събират пари
        това е почти същото дето ми звънят на вратата и ми искат 0,50 лв
        я за сирачета, я за болнави.

Всичко това е голяма шашмалогия

Коментар

• наблюдаващ

А суапа ме кефи дето го дадоха

Коментар

• наблюдаващ

Лека вечер на всички и успешно утре

Коментар

• наблюдаващ

Незнам КИКИ как ще се справят хората щото аз вече играя само за кеф а ти прати всепак 100д на коледата и постни тук копие от платежното

Коментар

• наблюдаващ

ами теб като те боли от 1к как ще се справяш с многото чужди пари
                дето се каните да управлявате ония дето от една годинка дето си ги запалил
                дето вече си изкарвали прехраната те ли ще управляват ?????

Коментар

• наблюдаващ

Да кумчо вълчо както сме велики че сме на плюс утре ще сме се свили че сме на минус ама разбери това е идеята на форекс няма как само да печелиш и аз благодаря на бога че около 70% от входовете ми са на профит а когато загубя малко дори и 1к ми е толкова навътре че немога да спя и заради това аз от днес не играя а давам идей който съм в кеф че ги удобряват аз ваече съм амортизиран и "младите" да му мислят

Коментар

• наблюдаващ

май пак не съм в час
                    мерси за "пичагата" , ама тук взе да става скучно от хвалебствия
                    взех да се прозявам четейки кой колко е велик...

Коментар

• наблюдаващ

nyakoy bi li mi pomognalda instaliram cobusa,

Коментар

• наблюдаващ

Незнам но евро и паунд срещу йена взеха да ми радват окото и джоба

Коментар

• наблюдаващ

Куме, ти беше печен пичага, ама напоследък взе да цепиш мрака с неподготвени изказвания

Коментар

• USD/CAD

USD/CAD
                            Downside pressure has been allieviated after breaking hourly trendline
                            resistance at 1.2360 and overnight highs at 1.2370. Rally to 1.2450 unfolded
                            more quickly than expected. Aggressive traders can look to fade strength
                            between 1.2450 and 1.2500 with stops above the later. Look to buy dips to
                            1.2345.

друг източник

Subsequent loss of 1.2332-60 ended immed upside hopes as the pair sank to 1.2277 Mon.
                            Formidable rally from there back thru 1.2415 has followed, re-raising hopes for 1.2499 (24Feb high)
                            ahead of a poss retest on 1.2584. Possible look to buy.

Така посоката е СЕВЕР

Коментар

• наблюдаващ

верно не съм в час

Коментар

• АУД

Za nagore s lihvata do 5.5%

Коментар

Working...
                                X