IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• E/D E/J

Преди 1/2 часа не се сдържах и отново влязох на Е/Д 1.3160,с/л 1,3140,т/п 1,3242 ,а през ноща ми е изпълнен бай ордер на 137.60 в Е/Й с/л 137,30 , т/п +100 п

Коментар

• cable

GBP/JPY stopa mi e 198 risk pecheli risk gubi v GBP/CAD nqmam stop no ste dobavqm na 2.39 - 6k i na
      2.4 - 8k posle ako prodylji ste gledam dokato se vyrne ;-)))

Коментар

• Добро утро на всички.

При така оформения фундамент, не виждам никакви пречки да потърсим равновесие на 1,30.
        Кабелът е готов да се сплеска още днес на 1,9050 с последващо развиване до 1,8850 - едва ли ще чака от BOE да се натуткат.... Ще видим.
        Много поздрави имаме и от "феновете" на швейцареца....
        Успех.

Коментар

• dobro utro

dobro utro i uspeshen den !!!
          buy 11k GBP/JPY sredna cena 200.14 cell 150 -200 pips-a
          sell 13k GBP/CAD sredna cena 2.38143 cell 1. 2.375 2. 2.37 3. 2.366
          za GBP/CHF neznam dali pak ne obyrna platnata kato go gledam na dnevna ne mi haresva s tezi dve liniq koito slojih mai celata e okolo 2.3 taka che se vyzdyrjam ot skysqwane.

Коментар

• EZ

The Times reported IMF giving warning of eurozone slowdown. According to leaked IMF forecasts, the eurozone faces an abrupt slowdown this year that will fuel anxieties over its faltering outlook. The report, due to be released next month, suggest eurozone expansion will slow to just 1.6% in 2005, down from 2.2% pace. The weaker forecast appears to be driven by cut of more than half of Germany's forecast, from 1.8% to just 0.8% now. The figures, coming after record Post War German jobless at 5.2mln, will stoke pressure on ECB to cut rates. EUR/USD under heavy selling pressure today, with AUD selling after Q4 GDP seen filtering into EUR selling and USD buying. Hearing large UK clearer/ British banks out of Singapore and Hong Kong are very good sellers of EUR/USD from 1.3150-60 levels, while Swiss , Europeans, US amongst the large sellers, with reports of "very thick" 2-way business at 1.3150-65, easily around EUR500mln, hitting stops below 1.3150 to 1.3147-48, but hearing the British banks and Asian accounts, thanks of Asian CBs collecting EUR at lows, USD looking for more gains, with USD INDEX breaching key 83 level to 83.01 highs.

Коментар

• GBP/JPY

В GBP/JPY взе да ми мирише на старт за "рали" до към 187.50
              Ще видим.....

Коментар

• наблюдаващият

за днес наблюдаващият спира наблюдението
                лека нощ на всички !!!

Коментар

• наблюдаващият

Нека да оставим делата да говорят и движението на акаунтите, останалото е суета :-)

Коментар

• Кoko Кеф Кеф

кики верно си го стреснал че му се привиждам като теб,
                    наблюдаващ сори не съм имал нищо конкретно против теб,
                    само се явявам като един от наблюдаващите тук във Форума
                    та ми писнаха хвалбите на наш Коко...

Коментар

• КЕФ

За кеф играят само тотално провалилите се.

Коментар

• Никове

Доста време ме нямаше но виждам че на някой такъв комплекс съм и вкарал че са като вцепенени.
                        Коко пишман професионалиста играел за КЕФ.....ха-ха.
                        кокошка,аз нямам да ти давам.ти ми дължиш.скоро ще ти кажа колко и ще дойда да си ги прибера.

Коментар

• Никове

За да няма недоразумения, ще трябва да ползаваш вариации на ника, дерзай :-)

Коментар

• Позиции

Затворих късите Канадци на 1.24 +48 пипса
                            In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Никове

аууууууууууууууу

Коментар

• Aud

Едва ли не знае никой, на графиката има приличен "шиш" :-)

Коментар

Working...
                                X