If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Някой може ли да ми каже дали печалбите от Forex се облагат с данъци ?
Ако си беше пуснал КЮ-то щях веднага да ти отговоря Не се облагат с данаци,само ако тегленето е по банков път ти отдържат разходите за превода който за всяка банка е различен
Виж в Сити имали проблем гледали мачове , вирус им измислиха , обаче те са решили да ги гледат и не вярвам да се спрат , а то много мачове и се изморяват. Та ако е прогноза че мачовете ще се гледат , мисля че ще ги гледат и на пазара ще му се отрази. А иначе от това успиване ще се заредят позиции със стопове и ще бъдат обрани и в двете посоки , така изглежда.
Един колега пишещ в друг форум има проблем с неизпълнена поръчка от ДелтаСток, надявам се те да реагират адекватно на случая, иначе ще си направим купон. В този смисъл наболява идеята за създаване на асоцияция която да защитава интересите на нас бедните трейдъри. Очаквайте включване по тоя въпрос скоро.
И успешна търговия
Очевидно колегата не се сеща да погледне какво е движението при евро канадец , евро-долар и долар канадец. При евро канадец са почти 5 фигури в полза на канадеца ,т.е. канадеца силно поскъпва срещу евро а долара се бави , мисля за последно ако петрола пробие на юг . Петрола това търси - пробив на юг. Затова той е проблемен , не затварят позиции при него , а като му гредам графиката трябва да се безумно смели , а може би си имат причини -знаят че ако затварят няма да има кой да им купува насреща т.е. купувачите там са много наясно със състоянието позиционирането на пазара и не са дребни спекуланти които по правило не смеят да се отворят наникъде. Поне на тези СОТ графики това се вижда , как дребосъка винаги стои послредата и не смее нито да се накупи , нито да надпродаде и понеже е посредата не реализира печалби.
Коментар