IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kiril123
    ne me kefi kak otvaria eur/usd nad 1.2705 koeto e signal4e 4e otivame da testvame po-visoki niva, a az imam kusi i se 4udia kade da si sloja stopa ???

Според мен пазара отвори с дупка, която може да се запълни и тогава да продължи нагоре. Не дали така в повечето случай се получава. П опитните да кажат.

Аз лично почивам сега докато не видя че е минало 1.2720-30. Че да не вземе да обърне посоката. а и днес нещо оскъдни ми се виждат новините и май ще е рейнджов ден.

Коментар

• Re: Брей

Първоначално изпратено от seсorito
      Първоначално изпратено от FXGuru
      Първоначално изпратено от bnight
      Първоначално изпратено от vodoley
      здравейте колеги,
      интересуваме много, някой от вас ползвал ли е джобен компютър за форекс-а и дали графиките се виждат достатъчно ясно за да се търгува по този начин
      vodoley, някой от по-новите модели на Nokia подържат Windows Mobile намираш си такава Нокия инсталваш и мобилната версия на МТ4 и нямаш проблеми с връската към интернет и търговията. Има модели който са дори под 500 лв. Така че разтърси се и примерно иди в някой от специализираните магазини за GSM апарати със сигурност ще ти помогнат. Успех.
      .....
      Kolega ne se lagi da si kupuva6 nokia i tn tn imam motorola mpx220 koqto e s windows mobile 2003 i MT4 ne tragna ...kade e problema MT4 ne raboti sas Smart Phones a s PC Pocket !!!!!!!!!!! qdroto na windowsa e sa6toto no ne6to tam mu lipsvalo....QTEC ili HP imat hibridi GSM+PC Pocket no ne sam na qsno dali MT4 6te se zaxrani pres GPRS taka 4e parvo proba i posle BUY
      Започна да ми става интересно... Имам тук заделени едни 500 лв, та кой модел на Нокиа да търся?

ПС: Взе да ми омръзва тоя симбиан, та затова ...
      HP6340 e istinata , GPRS , Wi-fi koi kakvoto go kefi . MT3 i MT4 rabotiat extra , kato MT4 mobile e mnogo po dobra ot MT3 mobile i har4i po-malko mb 4e GPRS trafika si se trupa.
      Ako niakoi go interesuva ne6to po tozi vypros da pita .Pozvam takyv telefon ot 1 godina i 3-4 meseca i sam gore dolu dovolen

Haide leka za sega
      Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Re: Брей

Първоначално изпратено от FXGuru
        Първоначално изпратено от vodoley
        здравейте колеги,
        интересуваме много, някой от вас ползвал ли е джобен компютър за форекс-а и дали графиките се виждат достатъчно ясно за да се търгува по този начин
        vodoley, някой от по-новите модели на Nokia подържат Windows Mobile намираш си такава Нокия инсталваш и мобилната версия на МТ4 и нямаш проблеми с връската към интернет и търговията. Има модели който са дори под 500 лв. Така че разтърси се и примерно иди в някой от специализираните магазини за GSM апарати със сигурност ще ти помогнат. Успех.
        .....
        Kolega ne se lagi da si kupuva6 nokia i tn tn imam motorola mpx220 koqto e s windows mobile 2003 i MT4 ne tragna ...kade e problema MT4 ne raboti sas Smart Phones a s PC Pocket !!!!!!!!!!! qdroto na windowsa e sa6toto no ne6to tam mu lipsvalo....QTEC ili HP imat hibridi GSM+PC Pocket no ne sam na qsno dali MT4 6te se zaxrani pres GPRS taka 4e parvo proba i posle BUY
        Започна да ми става интересно... Имам тук заделени едни 500 лв, та кой модел на Нокиа да търся?

ПС: Взе да ми омръзва тоя симбиан, та затова ...
        Trade the News

Коментар

• ne me kefi kak otvaria eur/usd nad 1.2705 koeto e signal4e 4e otivame da testvame po-visoki niva, a az imam kusi i se 4udia kade da si sloja stopa ???
          Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от 911

а при СТС на МТ3 има и 0.01
            pri MT4 sashto.
            И каква ти е файдата днес да играеш за 2 долара. С вероятност да ги загубиш 50/50-3 пипа. Направи си една схема на доходонстност средно на ден, да речем 5 пипа, или 20долара. Като в сметката сложи и дни с по -200 долара. Това означава задължително да диверсифицираш в поне пет сделки, с различни инструменти и посоки. И това да ти ангажира не повече от 20% от салдото. Казвам го за хора, които са решили да работят професионално, и с това да се хранят. Щото аз все още съм на два стола.
            http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Expanzi
              Аве хора.. вие се побъркахте ве ! Какви са тези авто-форуми тука ?!!
              ..разбирам ,че "големите играчи" са ги пуснали в лятна ваканция...О.К., ама поне по темата се "гъзарете"!
              КОЛЕГА ИЗВИНЯВАИ АМА ПРЕЗ ХУИКЕНДА МОЯТ БРОКЕР НЕ РАБОТИ И ДА РАЗНООБРАЗИМЕ СКУКАТА,А ИНАЧЕ ГОЛЯМИТЕ ИГРАЧИ ОТДАВНА ИЗБЯГАХА. УСПЕШНА СЕДМИЦА НА ВСИЧКИ.
              За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от boro21
                Първоначално изпратено от emos
                ЗАМЕНЯМ 4 ГУМИ МИШЕЛИН 215/60/16 (ОТ МЕРЦЕДЕС)ЗА ГОЛФ
                Abe pi4aga kak shte mu davash tolkova mnogo,az na toia shemet deto se misli za goliama rabota niama da mu dam i rezervnata guma na moita"baba gurga"(bmw-90godina-shirokia stop) za negovia golf.
                ДА АМА ТЕ СА ТУНИНГОВАНИ ЕДНАТА Е МАЛКО СРЕЗАНА А ДРУГАТА Е МАЛКО СКЪСАН ЕДИН ТЕЛ НО ПЪК СА МАЛКО КАРАНИ 35000КМ
                За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Аве хора.. вие се побъркахте ве ! Какви са тези авто-форуми тука ?!!
                  ..разбирам ,че "големите играчи" са ги пуснали в лятна ваканция...О.К., ама поне по темата се "гъзарете"!

Коментар

• Първоначално изпратено от Генади
                    Знам, че ми завиждате, бацета, то си личи от 100 километра.
                    За разлика от вас, аз съм успял в живота, карам скъпа лимузина и разбирам от йени.
                    Nameri li si astroid za zayakvane?

Коментар

• Първоначално изпратено от emos
                      ЗАМЕНЯМ 4 ГУМИ МИШЕЛИН 215/60/16 (ОТ МЕРЦЕДЕС)ЗА ГОЛФ
                      Abe pi4aga kak shte mu davash tolkova mnogo,az na toia shemet deto se misli za goliama rabota niama da mu dam i rezervnata guma na moita"baba gurga"(bmw-90godina-shirokia stop) za negovia golf.

Коментар

• Знам, че ми завиждате, бацета, то си личи от 100 километра.
                        За разлика от вас, аз съм успял в живота, карам скъпа лимузина и разбирам от йени.

Коментар

• ЕДИНСТВЕНИЯТ ИМ НЕДОСТАТЪК Е ЧЕ НЕ СА КУПЕНИ С ПАРИ ИЗКАРАНИ ОТ ФОРЕКС

Коментар

• ЗАМЕНЯМ 4 ГУМИ МИШЕЛИН 215/60/16 (ОТ МЕРЦЕДЕС)ЗА ГОЛФ

Коментар

• bgr

Да де спичат се тези с БМВ-етата на Голфчето те направо не могат да го стигнат понеже се е смръщило и много бяга.То това е ясно като тези 20-300п. на ден дето си ги правиш без да искаш - важното е да си продал йената и то за да ги боли японците , не за друго.
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Re: bnight

Първоначално изпратено от supertrader
                                А това че някой иска да гледа на тази работа като на Голф 3 , с фолирани стъкла , не тонирани а фолирани , то той неминуемо ще си плати за пренебрежителното отношение.
                                Автор Гeнaди (VW Golf 3)
                                Публикувано 06.01.06 08:29

Аз имам ГОЛФ 3 и мога да ви кажа, че тая кола е по-хубава от Мерцедес и Ферари взети заедно. Върши ми чудестна работа и в близките 10 години не мисля да я сменям. Скоро си направих тунинг - нови тасове, събрах лепенки от магазините за авточасти, купих си по-малко воланче, смених таблото с едно от катастрофирал Пасат и най-якото са нови фарове замръщени с веждички, ама фаровете прозират, супер яко стана, казвам ви. По светофарите някакви балъци с бмв трошки се спичат да се бегаме като видят как ми изглежда голфа.

Uspeshna sedmica i da izkarate za po edin Golf3 pone.

Коментар

Working...
                                X