IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mitak1969
    Коко, не е ли по вероятно да си рейнджим в 1,25-1,27, като ги гледам това устройва и двете страни, какво мислиш
    Твърде възможно като развитие до 26.06

Коментар

• Коко, не е ли по вероятно да си рейнджим в 1,25-1,27, като ги гледам това устройва и двете страни, какво мислиш
      http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Daylight
        Мисля че след речта ще сме по наясно за посоката. Аз виждам 2 варианта:
        1. пробив на 1.2540 и след това тест на 1.2420 ако и това ниво не издържи то според мене нов връх при Е/Д е малко вероятен.
        2. тест на ниво 1.2690 и нагоре тест на 1.2970 и евентуален пробив.

Това са ми грубо вариантите. засега като че ли 1-вия ми се струва по вероятен но естесвено всичко зависи и от фундамента.

Няква комбинация виждам като най вероятна, аз мисля че днес ще достигнем 2658, но дори и не смятам че за да има пробив надолу а тия цели 2420 2450 ги има трябва да активираме здрава сел зона, такава е пробитата 2690 2720 над 2720 е вторият ти вариянт тоест за мен ключовото ниво е 2680 2720

Коментар

• Мисля че след речта ще сме по наясно за посоката. Аз виждам 2 варианта:
          1. пробив на 1.2540 и след това тест на 1.2420 ако и това ниво не издържи то според мене нов връх при Е/Д е малко вероятен.
          2. тест на ниво 1.2690 и нагоре тест на 1.2970 и евентуален пробив.

Това са ми грубо вариантите. засега като че ли 1-вия ми се струва по вероятен но естесвено всичко зависи и от фундамента.
          Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Коко

Кабела много пипсове прави , както винаги тиковете му са в пъти повече. Обаче това евро ако тръгне да пада той ще направи едни 40 фигури само.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Re: Коко

Първоначално изпратено от supertrader
              Едни хора купуват кабел , ти го продаваш срещу йената:-)

В смисъл аз не продавам кабел а британски паунд скоро чакам сигвнал всеки момент, дългото си евро затворих на 2590 и сега от 2561 отново удължих, паундйена обаче я вардя за тия нива от 3 седмици

Коментар

• Някой има ли идея къде може да се следят словоизлеянията на мистър Бернанке от 18:00?

Коментар

• Коко

Едни хора купуват кабел , ти го продаваш срещу йената:-)
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Re: gbp/jpy

Първоначално изпратено от kritelin
                    Какво мислиш за 213.00 коко ще тестваме ли ? Според мен има резон,защото според мен там ще има много лимит-поръчки
                    Аз не съм фен на тест на 213 защото ще скъсявам от тук някъде

Коментар

• gbp/jpy

Какво мислиш за 213.00 коко ще тестваме ли ? Според мен има резон,защото според мен там ще има много лимит-поръчки

Коментар

• Първоначално изпратено от dep-j
                        Първоначално изпратено от koko
                        ПаундХиена наближи нивата който чаках скоро ще я скъся със цел 1000п
                        Koko zdravei.Mislia 4e USD/C$ se e ustremil kam 11.80.Ti kak misli6.

Аз там някъде над 1.13 ще я мисля нея

Коментар

• gbp/jpy

Аз мисля,че ще тестваме 213.00 и ще чакам тогава евентуално да скъсявам

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                            ПаундХиена наближи нивата който чаках скоро ще я скъся със цел 1000п
                            Koko zdravei.Mislia 4e USD/C$ se e ustremil kam 11.80.Ti kak misli6.

Коментар

• Daylight

Япония: экономика все еще не преодолела дефляцию

Коментар

• Някой да знае какво и става на Йената ?
                                Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

Working...
                                X