Първоначално изпратено от mitak1969
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от DaylightМисля че след речта ще сме по наясно за посоката. Аз виждам 2 варианта:
1. пробив на 1.2540 и след това тест на 1.2420 ако и това ниво не издържи то според мене нов връх при Е/Д е малко вероятен.
2. тест на ниво 1.2690 и нагоре тест на 1.2970 и евентуален пробив.
Това са ми грубо вариантите. засега като че ли 1-вия ми се струва по вероятен но естесвено всичко зависи и от фундамента.
Няква комбинация виждам като най вероятна, аз мисля че днес ще достигнем 2658, но дори и не смятам че за да има пробив надолу а тия цели 2420 2450 ги има трябва да активираме здрава сел зона, такава е пробитата 2690 2720 над 2720 е вторият ти вариянт тоест за мен ключовото ниво е 2680 2720
Коментар
-
Мисля че след речта ще сме по наясно за посоката. Аз виждам 2 варианта:
1. пробив на 1.2540 и след това тест на 1.2420 ако и това ниво не издържи то според мене нов връх при Е/Д е малко вероятен.
2. тест на ниво 1.2690 и нагоре тест на 1.2970 и евентуален пробив.
Това са ми грубо вариантите. засега като че ли 1-вия ми се струва по вероятен но естесвено всичко зависи и от фундамента.Всеки да прецени рисковете сам за себе си
Коментар
-
Re: Коко
Първоначално изпратено от supertraderЕдни хора купуват кабел , ти го продаваш срещу йената:-)
В смисъл аз не продавам кабел а британски паунд скоро чакам сигвнал всеки момент, дългото си евро затворих на 2590 и сега от 2561 отново удължих, паундйена обаче я вардя за тия нива от 3 седмици
Коментар
Коментар