IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Очаквайте в близките дни приятни изненади

http://clubs.dir.bg/showthreaded.php...collapsed&sb=5
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• ППП

от пловдив съм

Коментар

• Очаквайте в близките дни приятни изненади

РРР - а имаш нужда и от книги и от курсове.Изобщо не става въпрос за моите, а ПРИНЦИПНО.
        Нали знаеш по какво най-добре се познава глупакът ? Винаги твърди че всичко знае и не му трябват книги и знания.Човек се учи докъто е жив,не го забравяй !

Коментар

• Иво

заглавие КОИ КОЛКО - отдоло вместо БИХ ЖЕЛАЛ... телефона на бати пепи

Коментар

• Иво

Иво, не ми отговори на въпроса?
            In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• основание за тревоги

кабелджията - напълно разбирам твоите основание за тревоги.Втори пореден ден продаваш кабела на дъното и ще ти тресне за втори път стопът,но нали знаеш - Или го можеш или не го можеш,(Форекса) не е стихотворение на изуст да го научиш :-(
              Цяла нощ да висиш пак ще ти отнесе стопа,за това по-добре си лягай. Утрото е по-мъдро от вечерта.

Коментар

• Иво

докато чакаме (джи) джадаите и сами се изживяваме като такива сметките ще са празни , а форума ще се обновява доста бързо - имам предлогение да отворя един саит и когато се почви ново име да му даваме след седмица оценки колко седмици ще издържи преди да изчезне (разбираи фалира) - бати пепи ще имаш доста клиенти

Коментар

• IWO

Ивчо, кефиш ме много. От Пловдив ли си, майна
                  In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• IWO

forexpf.ru ти стига - ядат по някога дървото момчетата ама си имат стоп таргет и контролират пазара а последното е наи важно

Коментар

• Иво

Ей, нещастник, ти откъде знаеш кой съм и от кога съм на пазара? Дори не си си направил труда да видиш, че това което постна на Руски (от forexpf.ru) е превод на това моя пост, за който изрично съм посочил от къде е! Аман от шебеци като теб, които нямат друга работа, освен да се изживяват в този форум. Един смислен пост не съм видял от теб, освен цитати от всеизвестни източници.

Бъди здрав!

Коментар

• IWO

http://www.mizuho-fg.co.jp/english/ wsyshnost tova li e link-a che te mnog linkove tiq jylturi ;-)))

Коментар

• скука

Miziho дават добри пргнози ....аз днес загазих заради доверието в анализаторските способности на лице от форума - купих GBP/USD на 1,9145 и понеже до момента бях къс USD/CHF i USD/JPY , та си представете преди 2 часа какво ми беше ....сега се отървах от кабела,независимо от прогнозите и ще усилвам в швейцареца ....японеца се държи много добре днес ....очарован съм ...и ми съм на много ракии ....а сега adio untill tomorrow morning

Коментар

• IWO

IWO dai tozi link na mizuho beshe go postnal no ne mi se tyrsi che beshe predi edna sedmica

Коментар

• скука

виж ги моите от мизухо , хем ми плащат по 10 на седмица хем изкарвам още толкова от прогнозите им а ти от твоя досега колко си вътре?

Коментар

• pazara

Kolegi, pazara dneska beshe mnogo dobur kum neprofesionalistite . Nadiavam se i sledvastite dni da produlzi taka.

Eto edna grafika kak go vizdam.http://www.finance.sts.bg/forum/view...958822a12#1765

Коментар

Working...
                                X