Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Очаквайте в близките дни приятни изненади
РРР - а имаш нужда и от книги и от курсове.Изобщо не става въпрос за моите, а ПРИНЦИПНО.
Нали знаеш по какво най-добре се познава глупакът ? Винаги твърди че всичко знае и не му трябват книги и знания.Човек се учи докъто е жив,не го забравяй !
Коментар
-
основание за тревоги
кабелджията - напълно разбирам твоите основание за тревоги.Втори пореден ден продаваш кабела на дъното и ще ти тресне за втори път стопът,но нали знаеш - Или го можеш или не го можеш,(Форекса) не е стихотворение на изуст да го научиш :-(
Цяла нощ да висиш пак ще ти отнесе стопа,за това по-добре си лягай. Утрото е по-мъдро от вечерта.
Коментар
-
Иво
докато чакаме (джи) джадаите и сами се изживяваме като такива сметките ще са празни , а форума ще се обновява доста бързо - имам предлогение да отворя един саит и когато се почви ново име да му даваме след седмица оценки колко седмици ще издържи преди да изчезне (разбираи фалира) - бати пепи ще имаш доста клиенти
Коментар
-
Иво
Ей, нещастник, ти откъде знаеш кой съм и от кога съм на пазара? Дори не си си направил труда да видиш, че това което постна на Руски (от forexpf.ru) е превод на това моя пост, за който изрично съм посочил от къде е! Аман от шебеци като теб, които нямат друга работа, освен да се изживяват в този форум. Един смислен пост не съм видял от теб, освен цитати от всеизвестни източници.
Бъди здрав!
Коментар
-
IWO
http://www.mizuho-fg.co.jp/english/ wsyshnost tova li e link-a che te mnog linkove tiq jylturi ;-)))
Коментар
-
скука
Miziho дават добри пргнози ....аз днес загазих заради доверието в анализаторските способности на лице от форума - купих GBP/USD на 1,9145 и понеже до момента бях къс USD/CHF i USD/JPY , та си представете преди 2 часа какво ми беше ....сега се отървах от кабела,независимо от прогнозите и ще усилвам в швейцареца ....японеца се държи много добре днес ....очарован съм ...и ми съм на много ракии ....а сега adio untill tomorrow morning
Коментар
-
pazara
Kolegi, pazara dneska beshe mnogo dobur kum neprofesionalistite. Nadiavam se i sledvastite dni da produlzi taka.
Eto edna grafika kak go vizdam.http://www.finance.sts.bg/forum/view...958822a12#1765
Коментар
Коментар