IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• скука

aaaa Пишел си, проштавай, я сега да го прочета и преведа))

Коментар

• скука

това за мизухо ми доиде от лари вилиамс - започнах го и се спрях - написано е на едно место- пазара се движи от новини и ПРОГНОЗИ - казал му го този при които е работил - е ако няма новини какво остава - ПРОГНОЗИ - кои ? - това е възловия въпрос - навремето бях по мизухо и това което ме вбеси в този форум бе пепи които се смееше а сам на там клонеше волю неволю , вбеси ме че не си вървях по пътя а оставих някои да ме отклони от него - платих някои лев за това но не съжалявам - а за книгите БЛАГОДАРЯ когато си запознат с класиците нещата стават доста по разбираеми а мозъкът има база на която да се развива

Коментар

• скука

опита ли - ами просто е въпрос на доверие - като им гледам прогнозите след като излезнат точно това става тази част от света , която ги играе печели за сметка на тази която е против тях -случват се и грешки но за разлика от гуротата които ти казват даваи малко остана тия са реалисти и не ги е страх да си обърнат прогнозите

Коментар

• скука

aha, щото аз 6-та година все на демо го играя и все не мога да се осмеля на реал, хе хе хе
          майтап бе, майна. ти под мое давлени прочете 3 книжки последната година, любимец си ми, много ме слушаше за литература. ама напоследак не четеш, олаби я нещо ти, вълееев, вълев))

вълев ти по едно време преди има няма 6 месеца пак беше по свирката на мизухо, ама после нещо те разочароваха, що така. аз тях не ги чета винаги, но са солидни, когато съм го правил, за съжаление винаги по-късно от събитията

Коментар

• скука

за спането - навремето се шашках какво ще стане - сега вече не защото знам какво може да стане и не ми дреме а и това е наи вагното в тази игра - по спокоен съм отколкото мога да си представя(доста по спокоен от колкото бях на демо преди ) - и това е предимството на хеджа и на опита - просто ставам доста късно и не ми се спи

Коментар

• скука

Иво, приятелю, какъв опит се иска да играеш прогнозите на Мизухо? Че то цял свят щеше да богатее и скучае, ако ставаше тая далавера :-))

Коментар

• скука

за последните 7 дена съм +60% - малко ли е много ли е но е лесно

Коментар

• скука

зависи хедгирам независими двоики е /... д/... тогава съм без стопове рано или късно стават печеливши, при мезухо днес съм със но са доста далеч по едната , случва се и по някоя "супа" да хапна за настроение тогава задългително съм със

Коментар

• скука

aaaa, ама май не ти се спи.
                    я кажи на реал, колко процента месечно си си покачвал сметката и това 50% мноо твърдо ми звучи, бе ивчо, чак ме плаши, а стопове блъскаш ли?

Коментар

• скука

игра с 50 % от сметката - не е демо просто при определен опит на си заслужава да се мъчиш на демо

Коментар

• скука

1.33..

Коментар

• скука

кво ушенце то цял свят така ги играе останали е/и къса 140 .5 за момента +34 д/и къса 140 .81 двоина за момента -5 - е/д затворен къс от 1.3490 на 1.3450 +40

Коментар

• скука

отворих си е/д е/и и д/и на нивата им - затворих си е/д на нивото им , другите стоят единствено д/и се по разкара малко повече от очакваното но вече зави , слогил съм си стоповете и целите - пълна скука е да печелиш моля даите прогнози - ами ква прогноза да ти дам като хората са ме изпреварили с няколко часа и са я направили перфектна а и достояние на цял святако дам обратна значи да си намаля шансовете за печалба при липса на новини - скука , ама ефективна скука - другото си е весело самоубииство - лека

Коментар

• скука

взе да ми става скучно и да печеля пари с прогнозите на мизухо)

Коментар

• HO ho ho

пепи от мизухо ми казаха че за авторски права на прогнозите им се плаща - за цената ша се разберем)

Коментар

Working...
                                X