IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• кабел

Петре ти да не затвори вече първата цел?

Коментар

• USD/JPY

май да.....и аз взех да се замислям дали да не затварям преди новините от 15.30 и 16.00 ч

Коментар

• USD/JPY

Юлиан, имаме всички шансове да отскочим до 1,3280 преди това. След 2 часа нещата ще бъдат по-ясни.

Коментар

• xxx

blagpdaria

Коментар

• USD/JPY

Кавалера, преди малко ти постнах този линк

http://www.reuters.com/financeCommod...tml?mkt=ENERGY

Не знам какво му докривя на админа за да ми изтрие поста.

Ебати форума.

Коментар

• USD/JPY

Да,на 104.28 е 50 % Фибо на движението от 101,69 д0 106,90 по ми сметки май там трябва да се махаме и да се търси нов вход само че не мисля,че той ще е дълъг ...аз твърдо вярвам,че еврото ще изкачи кота 1,3670 ,а на йената няма да и остане нищо друго освен да се върне на кота 101-102...

Коментар

• USD/JPY

Юлиан, моята средна цена е същата. Току що избягах 2/3 на 104,45. Движението има потенциал за 104,25-104,05. Някаде там ще търся вход за дълги.

Коментар

• е/и

затворена къса от 140.50 на 139.80 - остава двоина къса от 104 .81 по д/и с цел 103.75 и стоп 105.95

Коментар

• Neft

Koi shte mi pomogne s link za cenata na petrola na New York- skata borsa?!

Коментар

• USD/JPY

От вчера съм къс на двойката с средна цена 104.86 .........според мен еврото трябва още малко да помогне да падне долара и ще стигнем бързо 104 нивото ,като гледам сега как стабилно се държи йенката

Коментар

• кабел

Петър, в момента тестваме 62 фибо и стена на канал.
                        РСИ на 1Н вече дивергира.

Еврото и франка още не са пробили 38 фибо. Вярно, че паунда е чевръст, но чак пък толкова...

Коментар

• КОКО

А бе ти си доста смел... Къде му беше сложил сопа след 100-те

Коментар

• IO

Да и му се радвам но ще го затварям, кабела на 20 също, аз имах още 100 добавка в него от 91 и много му се кефя но ми стига
                            Успех

Коментар

• кабелъ

Ивчо първо моето момче се научи да изказваш това което искаш да кажеш и после може да ти
                              обърна внимание.
                              А хаваите ще си ги гледкаш на картинки в нета ако мама ти разреши.

Коментар

• кабел

Петре по полека със затварянето.Нали я знаеш онази с нероден Петко.

Коментар

Working...
                                X