IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• xxx

Momchil - да сложим по 100 евро ? Аз го виждам на 1.37++

Коментар

• xxx

do petyk eur/usd 1.3050 na koito mu stiska

Коментар

• IO

IO това което бях направил беше голяма глупост, на част стопа ми беше на 9090 и на част на 90, за малко да удари първият за 6п но ако беше пробил 9095 със сигурност щеше да гони вторият и щеше да ми коства около 3д, което не е проблема а проблема е че на 9150 трябваше да отворя дълга с 20п стоп и после на 9110 със 20п стоп и после 9020 със 20п стоп и тнт докато не хвана движението нагоре ......но това е дълга тема, въпреки че съм на голям плюс не съм доволен. Затворих всичко и сега мисля
        Успех

Коментар

• $/chf

кабелджията - точно защото не си на мое място нямаш причина да се усмихваш.След толкова бой в кабела (от петък та до днес) и толкова ударени стопове,как да се усмихнеш ? Разбирам те че ти се реве но аз не съм ти крив с нищо.Сърди се само на своя инат и твърдоглавие.Поплачи си - ще ти олекне , така както е олекнала и сметката ти :-(

Коментар

• IO

Този проблем с интернета и брокера стои пред незнаещите.

Коментар

• кабелджията:

Пожелавам на всички любители на силни усещания добра интернет връзка и точен ИП....

Коментар

• $/chf

Petre ако бях на твое място не бих се усмихвал.
                Освен ако не си на демо-то.

Коментар

• $/chf

1.1660-80 цел за деня.

Коментар

• Ylian

Извинявай
                    ПОСОКАТА Е НАГОРЕ

Коментар

• Ylian

Юлиане ако ме послушаш веднага затвори този къс $/chf.
                      Посоката е надолу като цяло.
                      Ако избухне пазара няма да е надолу.

Коментар

• xxx

Аз излязох от пазара,останаха ми къси Долар/Швейцарец на 1.1570 средна цена и те много ме нервят

Коментар

• Петър

kyso v kabela ot 1.921-1.922 stop 1.915...айде канари!!!!

Коментар

• Петър

kyso v kabela ot 1.911-1.912 stop 1.915...айде канари!!!!

Коментар

• Петър

Моли се за някоя много голяма изненада та нещо да се промени че иначе ти е спукана работата(ОТНОВО).

Коментар

• кабел

А си и много тих днес.Но то е нормално.Пазара пак нещо не те разбира.

Коментар

Working...
                                X