IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• алл

кои пил пил , кои не е и утре е ден , лека алл

Коментар

• Що се карате всяка вечер??? ЗАЩО???

А дали приятелят КИКИ не е решил да се повесели, представяйки се за КОКО?

Коментар

• ххх

Имаш майл.

Коментар

BOKO i sas toia stop shte oceleia no se izhabih naistina, a i malko sam pil taka 4e se izviniavam na vsi4ki

Коментар

КОКО, ако малко повече уважаваше какво ти писах с месеци щеше да си безспорният лидер на този форум. Другата звезда си отива. Героите са уморени, но... Ти просто не искаш да чуеш никого другиго освен собстените си мисли. И не за трейдинг, за отношение между човек и човек. Не може човека с най-добър трейдинг да се скъсва да пише, да се изхабява без да знае всъщност защо го прави, а единственото нещо, което ти перфектно би направил и всеки би го оценил - да помагаш за конкретни детайли от професията на трейдъра, да казваш на мейла. Е нали това е форум, тук пиши, да се учат всички, но не със трейдинг от сутрин до вечер. ИЗХАБЯВАШ СЕ САМ! ДОКОГА ЩЕ ИЗДЪРЖИШ?

И стига си напускал форума, ами чуй ме поне веднъж и като мъж говори с мен, ше ти помогна с всичко каквото мога, но... зависи изцяло от теб.
            Успех! И не се бой за позицията си, ще я изкараш. Внимавай само със стопа.

Коментар

da

Коментар

КОКО - това си написал Ти : " Az naistina sam dokazal 4e ne sam dobar treidar a neveroiatno dobar utre shte si postna profitite ot paundyena i spiram da pisha kakto biah obeshtal
                Uspehi "

Веднъж бях писал една Римска поговорка,сега ще я повторя.Тя гласи следното :
                "КОГАТО БОГ ИСКА ДА УБИЕ НЯКОГО, ПЪРВО МУ ВЗЕМА УМА"

Коментар

• нн

и не мога да разбера що има толкова клепари в тоя форум - абе хора като са ви наковали капаци на главата поне не го показваите - демо та демо

Коментар

• нн

пич сериозни или си пил или си пълно дърво - лека

Коментар

-Прочети и ще си наясно , ако не си забелязал как никнат нови-стари , особенно нетолерантни !!!!
                      D.Y.F-091066

Коментар

Az naistina sam dokazal 4e ne sam dobar treidar a neveroiatno dobar utre shte si postna profitite ot paundyena i spiram da pisha kakto biah obeshtal
                        Uspehi

Коментар

• Миро

Да, Миро.
                          minfin@abv.bg

Моля те, пиши сабжекта, да не ти изтрия мейла със спама.

Коментар

Koi si vse pak, naistina ne se seshtam???????????

Коментар

KOKO да не си се припознал с Изаура?
                              12 години съм си вземал сам персонала на работа. В момента са 24 човека.
                              Мислиш ли, че ще се занимавам с теб с месеци - забрави. Както аз те забравих и видя какво става. Направо се оливаш, но щом те търпят, той българина е свикнал. Жив и здрав и съм ти казал, един повод дай, че си човек, ще се кача на самолета и сам ще дойда и ще те намеря да изпием по една, но... точно се опомниш малко и айде пак.
                              Остави новите да дишат, бе момче, направо ги задушаваш? С финес, с грация, с пари...

Колко пъти ще трябва да се казва, че не кодекси сплотяват хората, а толерантност и уважение.
                              Единството прави силата колеги! Единството, а не групички по интереси.
                              Успешна търговия на всички колеги!

Коментар

• ххх

Имаш ли мейл?

Коментар

Working...
                                X