If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
КОКО, ако малко повече уважаваше какво ти писах с месеци щеше да си безспорният лидер на този форум. Другата звезда си отива. Героите са уморени, но... Ти просто не искаш да чуеш никого другиго освен собстените си мисли. И не за трейдинг, за отношение между човек и човек. Не може човека с най-добър трейдинг да се скъсва да пише, да се изхабява без да знае всъщност защо го прави, а единственото нещо, което ти перфектно би направил и всеки би го оценил - да помагаш за конкретни детайли от професията на трейдъра, да казваш на мейла. Е нали това е форум, тук пиши, да се учат всички, но не със трейдинг от сутрин до вечер. ИЗХАБЯВАШ СЕ САМ! ДОКОГА ЩЕ ИЗДЪРЖИШ?
И стига си напускал форума, ами чуй ме поне веднъж и като мъж говори с мен, ше ти помогна с всичко каквото мога, но... зависи изцяло от теб.
Успех! И не се бой за позицията си, ще я изкараш. Внимавай само със стопа.
КОКО - това си написал Ти : " Az naistina sam dokazal 4e ne sam dobar treidar a neveroiatno dobar utre shte si postna profitite ot paundyena i spiram da pisha kakto biah obeshtal
Uspehi "
Веднъж бях писал една Римска поговорка,сега ще я повторя.Тя гласи следното :
"КОГАТО БОГ ИСКА ДА УБИЕ НЯКОГО, ПЪРВО МУ ВЗЕМА УМА"
Az naistina sam dokazal 4e ne sam dobar treidar a neveroiatno dobar utre shte si postna profitite ot paundyena i spiram da pisha kakto biah obeshtal
Uspehi
KOKO да не си се припознал с Изаура?
12 години съм си вземал сам персонала на работа. В момента са 24 човека.
Мислиш ли, че ще се занимавам с теб с месеци - забрави. Както аз те забравих и видя какво става. Направо се оливаш, но щом те търпят, той българина е свикнал. Жив и здрав и съм ти казал, един повод дай, че си човек, ще се кача на самолета и сам ще дойда и ще те намеря да изпием по една, но... точно се опомниш малко и айде пак.
Остави новите да дишат, бе момче, направо ги задушаваш? С финес, с грация, с пари...
Колко пъти ще трябва да се казва, че не кодекси сплотяват хората, а толерантност и уважение.
Единството прави силата колеги! Единството, а не групички по интереси.
Успешна търговия на всички колеги!
Коментар