IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• STS

Относно обвинението за суаповете:
    Нашите суапи са официално обявени на сайта ни (за разлика от някои други брокери).
    Сряда срещу четвъртък се начислява троен суап. Това се прави от всички брокери по света.

Не става ясно КОКО в какво ни обвинява. Не се цитират конкретни номера на позиции.
    Единственото, което е ясно, е че автора демонстрира простащина, под прикритието на анонимността.
    Надяваме се, че това не е истинския КОКО. Също така се надяваме, че Инвестора ще положи усилия да съхрани добрия тон във форума.

Коментар

• STS

Предния постинг е мой. Направих експеримент и се оказа, че ника KOKO не е запазен. Това означава, че всеки може да пълни форума с глупости под името КОКО. Това също означава, че прогнозите на КОКО са под съмнение, тъй като не се знае кой ги е писал.
      Предлагам на КОКО да се регистрира, за да може да съхрани положителния имидж, които си е изградил.

Коментар

• STS

Някой използува моя ник и пише глупости за СТС.

Коментар

• KOKO

Аз за смисула на поговорката исках да ти подскажа, "мозъка" is correct, ama NZna4enie- vagno e da ima profit. GLuck

Коментар

• KOKO

utre shte si pokaje dali ia poznavam do kojata na kostite, oshte ne mi e udarila stopa i ako sledvashtata svesht na 4h izleze prosto niama kak da go napravi

Коментар

• GBP/NZD

3 дни подред прави пикове в 14ч., замалко да стана милионер... Някой има ли идея по въпроса... с някакво смислено обяснение?

Коментар

• KOKO

Не искам да се заяждам, ама каква "кожа на костите" бе КОКО ?!? ( за GBP/JPY) Айде сега да го опознаеш и до мозъка на костите и да правиш много ++++

Коментар

• ALL

Sajaliavam, naistina e iznerviashto kogatio 1p ti e 100d

Коментар

• Mиро

Видях го и ти отговорих.
                    Успехи.

*моля те, драсвай от време на време във форума. Чета го по-често от мейла.

Коментар

• KIKI*KOKO

Както и да е, аз ще почакам с изводите до утре. Няма нищо по лошо от прибързани преценки.
                      Лека нощ на всички!

Коментар

• Що се карате всяка вечер??? ЗАЩО???

Лека нощ на всички

Коментар

Слушай КОКО, успокой се, угаси форума или направо лягай и почивай. Утре ще се подредят нещата.
                          А суапа им тази нощ беше троен на тия стс или бъркам.
                          Лека нощ от мен!

Коментар

• KIKI*KOKO

Nabludava6t ne e Kiki a Koko.V momenta sum do nego i toi e,bih kazal,dosta zloupotrebil-na6lqpal e edna kamara poru4ki ,no 6te mu mine.4oveka e vtruden period-vseki ima takiva.
                            Napravo mi izpravi kosite s taq GBPGPY!

Коментар

Naistina sam pil no me hvana iad parvo na sts za nad 200 suap i posle....utre shte me e ama mnogo sram, no pone ne moga da pipam poziciata si a samo gledam

Коментар

tay tay, vse kiki vinoven, namesto da sme po zadrujni i da si pomagame, nie beter ot ciganite stanahme
                                i vse az sam vi v ustata

Коментар

Working...
                                X