IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Trading Chaos 2

id2,
    v elektronen vid li q imash?

Коментар

• Петър Караиванов

ех, има явно още на какво да се учим, аз от началото на годината съм едва +40%
      Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• badboy

аз нямам още 6 месеца като активен трейдър - не спекулант така че не мога да ти изкарам докладна за псоелдните ми 12 емсеца

Коментар

• rgr

Кавалер. Ти колко процента нарастване на акаунта си направил за последните 12 месеца?

Коментар

• rgr

Доналд Тръмп да не е луд да хвърли такива пари на FX пазара с марджин 1%...?!?
            И въобще този лост 1:100 защо е измислен според вас?

Коментар

• rgr

badboy я мисли малко с 10 млрд. $ можеш доста добре да движиш Форекс на удобна за теб посока а и кой брокер ще се занимава с теб?)

Коментар

• rgr

700% печалба за тримесечие при нисък риск означава 2800% годишно. Това значи че ако сега Доналд Тръмп ти даде 10 милиада да му ги управлявш, то след една година ти ще му върнеш 280 милиарда. Толкова пари досега никой не е притежавал. Затова ми се стори малко странно.

Коментар

• rgr

badboy - на 1 ти въпрос няма да отговоря поради НЕКОИ съображения, а на вторият не си струва да се отговаря след като съм ти писал,че се играе със СТОПОВЕ

Коментар

• rgr

Петър, а колко % печалба си правил средно годишно. И втория въпрос- какъв е риска да занулиш акаунт по твоята система?

Коментар

• Пореден и FostarFX

Моля ви, четете по-внимателно! Иначе какъв е смисълът да се хабя да пиша?

Коментар

• rgr

Дон Карлос - въпросът ти за това колко е печалбата явно не е адресиран до мен , но ще си позволя да отговоря за своята - за периода от 03.януари до днес 24 март - 731% общо за няколко сметки които управлявам!
                        Играя по стандартните правила със стопове - тоест, ако една позиция е била "куца" поради неправилен анализ или неточен вход е много по-добре да бъде ликвидирана в самото начало отколкото да се инатя с нея , само и само да докажа на себе си, че мога да преборя пазара!
                        Все пак начинът и стилът на търговия си определя всеки сам като се съобразява с ред обективни и субективни фактори.
                        Успех на всички Спекуланти, независимо от начинът им на търгуване

Коментар

• Пореден

нямаш неточност!
                          точно така е, ако сметката е била 10'000$ и не е довнасял щеше да го отвее!
                          Предполагам че сметакат е била по голяма или довнасял!

Коментар

• Дон Карлос

GBP/NZD
                            отговор
                            Пореден мисля че вече няма нужда да се заяждаш. Позицията или вече е закрита от брокера, или акаунта е към края си. И в двата случая Карлос има повод да се замисли. Дали го е направил си е негова работа.

Коментар

• Дон Карлос

Къде ми е неточността?Давам пример с това какво става няколко дни след последното ти удвояване.
                              И ако си играл в началото с 1% и не си довнасял няколко часа преди 101.84,ти казвам,че си си загубил
                              сметката,дори доста преди 101.84.
                              Ония с онова алкохолното име няма да коментирам.

Коментар

• rgr

И ти ме съветваш да влеза направо с 480 К ??!! Ами први го ти, ако ти стиска. Без мене.
                                Боже, колко шарен свят има! Но добре, че е така, защото валутните пазари ще загинат.
                                А ти би ли споделил каква е твоята печалба за същите тези 4 месеца? При мене това е
                                една от шест подобни позиции, но най-тънката.

Коментар

Working...
                                X