If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
700% печалба за тримесечие при нисък риск означава 2800% годишно. Това значи че ако сега Доналд Тръмп ти даде 10 милиада да му ги управлявш, то след една година ти ще му върнеш 280 милиарда. Толкова пари досега никой не е притежавал. Затова ми се стори малко странно.
Коментар
rgr
badboy - на 1 ти въпрос няма да отговоря поради НЕКОИ съображения, а на вторият не си струва да се отговаря след като съм ти писал,че се играе със СТОПОВЕ
Моля ви, четете по-внимателно! Иначе какъв е смисълът да се хабя да пиша?
Коментар
rgr
Дон Карлос - въпросът ти за това колко е печалбата явно не е адресиран до мен , но ще си позволя да отговоря за своята - за периода от 03.януари до днес 24 март - 731% общо за няколко сметки които управлявам!
Играя по стандартните правила със стопове - тоест, ако една позиция е била "куца" поради неправилен анализ или неточен вход е много по-добре да бъде ликвидирана в самото начало отколкото да се инатя с нея , само и само да докажа на себе си, че мога да преборя пазара!
Все пак начинът и стилът на търговия си определя всеки сам като се съобразява с ред обективни и субективни фактори.
Успех на всички Спекуланти, независимо от начинът им на търгуване
нямаш неточност!
точно така е, ако сметката е била 10'000$ и не е довнасял щеше да го отвее!
Предполагам че сметакат е била по голяма или довнасял!
GBP/NZD
отговор
Пореден мисля че вече няма нужда да се заяждаш. Позицията или вече е закрита от брокера, или акаунта е към края си. И в двата случая Карлос има повод да се замисли. Дали го е направил си е негова работа.
Къде ми е неточността?Давам пример с това какво става няколко дни след последното ти удвояване.
И ако си играл в началото с 1% и не си довнасял няколко часа преди 101.84,ти казвам,че си си загубил
сметката,дори доста преди 101.84.
Ония с онова алкохолното име няма да коментирам.
И ти ме съветваш да влеза направо с 480 К ??!! Ами први го ти, ако ти стиска. Без мене.
Боже, колко шарен свят има! Но добре, че е така, защото валутните пазари ще загинат.
А ти би ли споделил каква е твоята печалба за същите тези 4 месеца? При мене това е
една от шест подобни позиции, но най-тънката.
Коментар