IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• TC2

frds, mai imam nqkakuv problem s po6tata, nikoi deto sam pratil knigata ne ia e polu4il, deistvaite po variant 2-tarsete ia po linka, deto sam pisal po-dolu.
    Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• E/D

Badboy ne bih se nadqval tolkova na tova dyno . Spored men sledva6tata sedmica sme leko nagore s cel 1,31 i sled tova mi se vyrtqt edni ereti4ni misli za 1,27 no tova do kraq na mesec april vse pak ne se znae kade 6te ide petrola no vse pak. I nqkolko vyprosa kym vsi4ki pisheshti nqkoi znae li programa s koqto da polu4avam novinite ot forex pazara direktno na desktop-a ako da 6te se radvam da spodeli imena na takiva programki. Predvaritelno blagodarq. Jelaq priqten weekend na vsi4ki pisheshti tuk i se izvinqvam 4e sym na latinica.
      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Trading Chaos 2

kkostadinof@mail.bg

btw Daj edin authorization v ICQ pls
        10x

Коментар

• E/D

Май за днеска това беше. Влезе в канал надолу. Отгоре почна да го подпира една трендлиния, която малко трудно да я преодолее до понеделник. Като за почивен ден 40 пипса рейндж си е съвсем нормално. Нека да го оставим до понеделник да си оформи хубаво дъно. Бездруго ще трябва още поне един тест на дъното преди да тръгне нагоре.

Коментар

• 10x bro
            Keep walking ...

Коментар

• http://www.lizardtech.com/download/f...ugin/index.php

Коментар

• id2 с какво четеш формата djvu?
                Keep walking ...

Коментар

• Пост 71001

:-)

Коментар

• TC2

НЯКОЙ ИМА ЛИ ПРОБЛЕМИ С ПЛАТФОРМАТА НА ДЕЛТАТА

Коментар

• TC2

http://rannforex.ru/literatura.htm

другият вариант е отива се на този линк прави се регистрация за форума viac.ru, оттам може да се изтегли.

Коментар

• rgr

Дон Карлос, явно не си разбрал мисълта ми. Исках да покажа, че системата не е толкова продуктивна, колкото беше представено. Поне теоретично. А с колко ще влизаш, това естествено го решаваш в конкретния случай. Но четейки и коментарите по мнението на Пореден, нещо не е съвсем в ред. Но няма значение. Който има желание, ще си направи елементарните сметки.

Коментар

• Петър Караиванов

Аз няма за какво да ходя на работа повече. Ще дам 1 000$ на Петър да ми ги управлява, и той за месец ще ги утроява. На мен ми стигат 1000 на месец, останалите за него.

Коментар

• знаете ли какво си мисля в момента ?
                            Какво следва след як терористичен акт в Щатите ?
                            Долара се срива яко - а тея терористи дали не пущат преди атентата някой милионче в дълго Е/$ ?

Коментар

• Trading Chaos 2

ако имаш ICQ 148157291 ми е номера.

Коментар

• Trading Chaos 2

аха, кажи си мейла, ще ти я пратя, в DjVu формат е обаче.

Коментар

Working...
                                X