IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За феновете на Мартин Гейл

Оставете Мартингейл на мира , и опциите също я по добре кажете ако сте купили евра само за днес , къде да ги продаваме че съм с 10п плюс и не ми се разделя с тях , а ги купих преди час вече става и не ми се държат повече , а имам и чуството че върви новото зареждане за 1.29 пак , само да не им скимне да разреждат през деня , какво мислите?
    D.Y.F-091066

Коментар

• затишие пред буря))

Да КОКО, важен е ММ за да има оцелели след нея))

Коментар

• FXCM

Тези от FXCM къде са тръгнали с тази примитивна система ( софтуер ) ?
        Толкова дървено нещо не сам срещал досега..

Коментар

затишие пред буря

Коментар

бих играл с тази ситема спокоино ако имам сметка с 1 и поне 6 нули след нея, но не е невъзможно да се играе с нея особено ако си по внимателен но това не значи повече профити аз съм оптимист че такава печеливша система има но 1-во тя не работи на автопилот а се следи всичко както се прави интрадей в случай че се движи по бързо от предвиденото не е задължително да се добавя 2-ро се хеджира но please don't try this at home ;-))))

Коментар

• За феновете на системата на Мартингейл

Използва се за да приложиш по- голяма ”сила” от тази на която си способен. Или казано по друг начин да влезеш с ”достатъчно” голяма позиция, когато има предпоставки за това. И явно уменията на Дона са в това да ”вижда” предпоставките, а не в системата на Мартингейл. На практика тя е само един инструмент, какъвто е кирката в ръцете на копача А иначе всеки, който търгува с 0% загуба е страхотен трейдър поне дотогава докато е способен на това.

Коментар

КОКО - fostarfx е много прав.А за да не ти гърмят СТОПове за по 1-2 пипса и за да не си късаш нервите с месеци да влачиш "куца" позиция която може да ти нулира сметката има ОПЦИИ. Там си определяш сам целта,курса и времето , плащаш си премията (мах. загуба която можеш да понесеш - обикновено между 1,5% и 3.0%) и си щракаш с пръсти.Печалба - НЕОГРАНИЧЕНА ако си в правилната посока, ЗАГУБА = на платената премия и нито цент повече и се тормозиш със Стопове.

Коментар

• Петър Караиванов: За феновете на Мартин Гейл

Петър, споровете са излишни - естествено, че и двамата с Коко сте прави в случая.
                  Управлението на риска е цяла наука, а истината всеки намира сам за себе си.
                  Аз лично не съм доволен от начина по който търгувам, но винаги съм съумявал да контролирам риска, от което се разбира, че съм ограничавал и печалбите, не само загубите....
                  Важното е купон да става, акаунтите да нарастват, а нервите да се щадят.

Коментар

системата на този така наречен професионалист е за шарани които си мислят че без да вложат усилия могат да забогатеят, да ама не! Аз невиждам нищо ценно в това което е написал и побликувал и много се съмнявам че някой някога е забогатял то този подход, по скоро е имал моментен успех който накрая го е довел до фалит, незнам каква ви е целта на повечето от вас ,но ако искате за цял живот да се занимавате с търговия по добре е да подходи по друг начин!

Коментар

• Петър

Да но знаеш ли колко пъти съм се ядосвал че стоповете ми гърмят за 1п и тръгва в моята посока, както и да играеш все са нерви, а Дона има стил на игра и го поддържа и аз много го уважавам за това.
                      Успех

Коментар

КОКО - виждаш ли,точно за това става въпрос.Защо да акумулираш загуба от 5 фигури примерно, да чакаш 2-3 или 18 месеца , да държиш неизползваем ресурс, само и само да извадиш след време малка печалба от много губеща позиция , която междувременно ти е скъсала нервите и застрашавала целоста на сметката.
                        => ти ще си касираш загубата , но няма да си обременен със тази позиция, ще търсиш нови входове и можеш да си избиеш загубата още в рамките на деня/седмицата , та дори и отчетеш печалби в този сравнително кратък период.

Коментар

• Валутна търговия - FOREX

РОРА - въпросът е че никъде в постовете на Дон Карлос няма аргументирана прогноза, но пък за сметка на това се долавят нотки на опит за вменяване на правилноста и модела на търгуване. Иначе няма нищо против него,напротив - доста ми е симпатичен и спазва добрият тон.Очевидно е сериозен човек и както казах си е изяло негов проблем как и по коя система ще търгува. Човекът явно имам Финансовите възможности да си го позволи и това е основното което подчертавам.Тази система е предназначена САМО за хора/фирми с големи финансови възможности, а от тук четящите и пишещите едва ли има и 5% с такива.
                          Успех на всички Спекуланти

Коментар

• Петър

Петър аз писах вчера че всяка седмица влизам с идеята да загубя едни пари и евентуално да спечеля 3 пъти повече, което ми позволява на три лоши седмици да имам една добра за да съм на 0, а когато стигна лимитите си просто спирам за почивка.
                            Успех

Коментар

• Петър

Петър защо трябва да удвоявам АЗ ИЗПОЛЗВАМ СТОПОВЕ, просто казах че няма значение дали ще сложиш стоп или ще добавиш всичко е въпрос на ММ

Коментар

За мен Петър е абсолутно прав.Супер изнервяща система на тарговия.По принцип тази стратегия ТЕОРЕТИЧНО е винаги печеливша при неограничен ресурс и някаде във времето.Обаче ако не се лъжа създателят и е фалирал...)

Пак ако не се лъжа маи беше създадена за разоряване на казина...)

Коментар

Working...
                                X