If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
-Не те разбирам ?Явно си останал без пари , но пък ако някой ти помогне на Форекс ли ще ги заложиш пак?Днес сутринта предлагах работа на едни и добри и сигурни пари да им платя.А те така се пазариха с мен да си оставят ръцете , и да я свършат калпаво че ...предпочитам да забравя разговора с тях и всяка втора дума им беше имаме много работа .
-В момента умувам дали да купувам пак , отървах се на фибото , и защото тука има и истинска буря -светкавици и ако ми спрат нета ще стане някой сакатлък.Така ,че докато не се размине истинската буря ще кротувам , а и под 1.29 са го напълнили със стопове вече сигурно.Мераклиите да се возят на автостоп са доста и днес им е деня да ги извозят.
Здравеите момчета. Еврото и иената ми скапаха сметката миналата седмица въпреки че играх супер внимателно. Чудя се дали е възможно някои от вас да ми помогне с малко съхо да вляза отново в играта. За съжеление немога да обещая че ще мога да ги върна, но пък ако успея да направя пачка обещавам да върна същата услуга на някои друг закъсъл след време.
Коментар