If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
" ако някой знае брокер, който няма slippage, гарантира стопове, не му се скапва платформата никога и не начислява срамно голям суап, да ми се обади и аз ще съм първият там "
Марто аз какво ще спечеля ако ти дам това което ти е нужно.Все пак не съм благотворително дружество..
А че масата тук включая коковци,РРР(търгува стандартни позиции по 250К) и подобни нямат свестен брокер е факт който говори сам по себе си за качеството на "играчите" тук.
Аз не съм Петър но безплатни обяди........знаете.
systray на мен също ми се виждат такива работи като възходящ тренд но ще видим другата седмица и тогава ако ми остане време в неделя ще пусна един анализ за следващата седмица. Нищо не обещавам може да видя и един дългосрочен анализ да пусна. Примерно до края на 2005-та но нищо не обещавам.
Освен това идята за играта ми тази седмица беше точно на основание че тренд-а е надоло и точно движението днес го показа най-добре. Обиране на къси-те позици с плтки стопове и добавяния на нива 1,3050. Лека нощ на всички.
един виц: в прерията ал капоне обира влак, изкарва пътниците , строява ги в две редици , първата жени , втората мъже . Издава заповед - " Всички жени да се разстрелят , всички мъже да се наебат , опаа грешка - Всички мъже да се разстрелят , всички жени да се наебат" от втората редица се чува едно тънко гласче " Ал Капоне , бъди мъж - на думата си дръж"
Та чикаго , кики и ... - Бъди мъж - на думата си дръж
КОКО поздравления за отиграването мен ме е малко яд че не отиграх спускането от 1,3040-50 както бях казал миналата неделя идеята ми все още е валидна 1,2640 но чакам понеделник за отиграване изненада ме това бързо връщане днес очаквах нива над 1,30 за понеделник но какво да се прави. Все пак близо 100 пипса днес. И то до 16:30 от тогава си почивах и сега само да видя как затваряме . КОКО късмет вярно беше назад в анализа със 100 пипса но съжелявам че не те послушах за късите е махнах късите ордери от 1,2930 както и да е на всеки се случва. Приятен weekend на всички по повече профити другата седмица.
KOKO Раздвам се за тебе, не се пени толкова.
Просто като каже някой, че е ПОЗНАЛ ДО ПИПС, пък дори не е отиграл това, което е прогнозирал, щото първо отиде 70 пипса срещу прогнозата ти, не знам каква реакция очакваш и те питам сериозно - "С колко хора тук във форума ти прави кеф да дискутираш и да се чувстваш удовлетворен от това свое общуване вечер преди да си легнеш. Честно и си помисли преди това, аз - дали не съм 1 от тримата)) И дали и тримата не съм аз."
Благодаря ти за извадката с трейдовете ти. За мен ей това да правиш всяка вечер, ще паля свещ за теб винаги на следващия ден)). ИЗВАДКАТА Е ОПИСАТЕЛНО ЗА ТРЕЙДЪРА И НЕГОВИЯ СТИЛ! НО СИ Е САМО ЕДНА ИЗВАДКА, ДРУГО СИ Е ДА НАПРАВИШ ЕДИН SAVE REPORT ПРЕДНИТЕ ТИ 3-6МЕСЕЦА ИГРА НА РЕАЛ В СТС. ИЛИ ПОНЕ СЕГА ПОКАЗВАЙ НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН ИЛИ ВЕЧЕРТА С ТАКЪВ РАПОРТ КАК ИГРАЕШ, ЧЕ И НИЕ ДА СЕ НАУЧИМ НА НЕЩО. НЕ ТЕ МАЙТАПЯ.
АЗ ЛИЧНО БЪРЗО ХВАЩАМ, ЗА ДРУГИТЕ НЕ ЗНАМ ДАЛИ БИ БИЛО ПОЛЕЗНО.
Коментарите на колеги, дето не четът какво ТОЧНО СЕ КАЗВА ги оставям да ги духа вятъра. Скоро няма да ми Останат колеги, хора дето не четът обективно какво казва някой друг с различно от тяхното мнение.
PPP, спомняш си преди време моят стар приятел AstorBG как те шегуваше леко за FXCM дали вече не си ги сменил. Сега вече мисля го разбираш защо нещо не му се нравеха, а той друго ако няма поне опит има)) А и око има, а това е много важно В КОЙТО И ДА Е БИЗНЕС.
Приятна събота и неделя на всички и бачкайте здраво щото ЛЕСНИТЕ ПАРИ ЕДИН ДЕН ГИ ИМА НА ДРУГИЯ ДЕН ГИ НЯМА ДАЖЕ И ТРУДНИТЕ.
ЧАО БАМБИНОС)) СТАРЧОЦИТЕ ДА НЕ СЕ ОБИДЯТ СЕГА))
Broke, без да ти се меся в трейда ще ти кажа какво мисля. Днес Марио ни обърна внимани на седмична графика. Прегледах eur/usd, gbp/usd, aud/usd. Навсякъде виждам ОБЪРНАТ ТРЕНД. В смисъл приключило пет вълново движение и обръщащи фигури. AUD-a както обикновено е изпреварил в началото. Ако е вярно, до края на годината долара ще е във възходящ тренд спрямо всички валути. В този смисъл по-добре да внимаваш с гоненето на няколко фигури от дълги. Пак казвам, че това е на седмична и не касае интрадей.
Петре, интересно ми е какво мислиш дългосрочно. Променил ли си настройката за нови върхове на еврото?
Приятен уикенд на всички!
Абе наистина не съм доволен днес от себе си можех да направя два пъти повече, но и никога не съм поствал трейдовете си от вън там още не съм касирал къс кабел от 400п и тнт но ето на първо четене какво мисля за следващата седмица, разбира се в неделя ще го коригирам
izhojdam otova che dow dnes e nadolu ot 10600 na 10400 i to vsichko zaradi infllaciqta v usa.tova mi govori za chista spekula dneska,koqto q poznah osthe predi novinite imah buy limit na usd/bgn na 1.50 i hvanah 100pipa,sastho imah sell limit na 1.3050.kofti e che izbarzah da zatvorq po barzo.
-За черпването не си прав!А за това с вменяването на отговорност , си много прав.А и на мен ми изглежда , че не е спечелил чак толкова много та да е повод за черпване.Той доколкото съм разбрал иска да постигне много високи резултати и това че деня е бил добър е добре , но целта му трябва да бъде да се раздели с лошите периоди.А сам си е открил , че понякога анализите му са много по-добри от трейдовете.Много е лошо да си отиграеш собствените анализи , в обратната посока и особено ако са добри.Успех и по-спокойно!!! А и по принцип съм си много против черпването , а не срещу хората които си го позволяват.
Коментар