IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• KOKO eur/usd дългосрочен анализ

Koko a mislil li si po vaprosa 4e imame flag4e na 1h i 4h i na deyli koeto po4va ot 1.345do 1.295 i ve4e e zavar6eno imame probiv na podkrepata i startira ot 1.295 do1.245 za zavar6vane na flaga ot 500 pipsa??
    ti kak is ina4e???
    az 6e izlizam no 6e vidia tvoia otgovor ytre sutrin

Коментар

• JPY falling

Вчера ,мислейки по идеята какво би станало,ако папа Йоан Павел 2 умре и как ще се отрази на пазара, вечерта и не пред компа,а на чашка,съм изпуснал да видя качването на йената на всички фронтове между 20 - 50 п ,и то преди затварянето на пазара.Някой знае ли причината за това или си е старата тривиална такава - края на финансовата година в Япония?
      Все пак пуснах ордери бай Е/Д 1,2732 за всеки случай,ако смъртта на папата стане факт и пазара реагира срещу временната слабост на еврото с пик надолу при отварянето.

Коментар

• eur/usd дългосрочен анализ

KOKO благодаря съвпада с моята идея така че ще чакаме развитие по въпрос-а. Браво за скъсяването вчера. Хубаво ниво хвана. Късмет.
        http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• eur/usd дългосрочен анализ

Бнигхт виж тази идея на стормиголд

Коментар

• Astor

Асторчо, кики батка правиш няколко съществени грешки. Първо в рамките на 3 часа имам 42 поръчки на 3 сметки, щяха да са повече но фхсм не работеше. Второ тая сметка е открита специално с тренировъчна цел за обучение на няколко човека и е реална. Трето аз винаги играя отигравам това което пиша и когато загубя то си е за моя сметка. Четвърто кога ще дадеш 100 долара от баса.
            Айде със здраве

Коментар

• Oanda

Реална , и колкото пише на ордера като затварям на толкова и затваря.Светлине те ако ми затворят на 2 п разлика , трябва да съм на загуба , много позиции има такива по на 1-2 п плюс затворени .Да не би да затваряш сборни позиции , тогава като ги затваряш се изпълняват една след друга и се вижда едно движение при пипсовете , не мога да си го обясня?Но определено марджна не ми харесва!
              D.Y.F-091066

Коментар

• Oanda

supertrader, smetkata ti realna li e ili demo? Az maj ne si spomnjam da sym zatvarjal pozicia bez da mi mrydnat cenata s pone 1-2p.

Коментар

• Astor

И на мен за петък ми се бе омазал часовника , нямам и една позиция даже.Но пък това не значи че всички са били на моя хал.Когато им удряха стоповете имах на ден по няколко и то ги затварях на печалба.Омазания часовник е субективно явление - факт е че вчера заявиха 1.3050 и то ходи до там , бяха си в час.Пък ти ги плаши !!!! :-)))
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Oanda

Светлине , явно марджина им е макс.50% .По-голям не може да се направи , поръчките си ги изпълнявам аз и проблем не е имало , изпълняват ми точно на цената тяхната.Позициите ми са големички , но не съм забелязал проблеми при отваряне и затваряне , не са ме рязали и 0.5 п спрямо цената на която затварям , щом нея я пише на ордера на нея изпълняват , а иначе само скалпирам по за 1-15 п.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Oanda

Астор, защо искаш от мен да спечелиш нещо? Обърни се към брокера-фантом за комисионна и т.н.

Коментар

• Oanda

supertrader, za men vse o6te e zagadka leveregae na Oanda. Uzh si go smenjam kakto iskam a mi dava razli4en razmer na maksimalnia razmer na poziciata. Slippage pravjat po vsjako vreme. Bjah slozhil entry stop i ne mi go izpylniha 6toto ima6e granici. Ne 6tat da ti otvorjat pozicia bez da te nabutat.
                        2-3p slippage ne sa bolka za umirane ama kogato brokeryt reklamira nisyk spread i go kompensira sys slippage tova si e otkrovena lyzha. 6tom o6te ottuk te zabluzhdavat zna4i ne6to ne e nared.

Коментар

• Astor33

Асторчо, 250к са 25 10к лота, а не "стандартен лот"? Keep up with the program, please.
                          In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• братоците

Momcheta, za 2 dena izpusnah grafikata EUR/USD...Kakva e taia ciala figura nadolu? Novina ili pak kapriz na niakoia akula? Toia Forex e golia rollercoaster...Durjite li se oshte zdravo?

Коментар

• братоците

тука братоци 95% разкостват демото.
                              Включително коко-моко и други екзотики.
                              успокойте топката.живота продължава.нема да се плашите.ще ви прибера паричките.един по един.нека все пак да има ред.
                              а коко е кандидат за титлата "многоръкият шива".за 3 часа има 16 трейда.кога бе пич прави анализ,кога изчака подходящият вход,кога успя и да затвориш???
                              тук има такива модели че да ти се омаже часовника.
                              ама и демото си е трейдване.е малко виртуално но все пак.

Коментар

• Astor33

Ами едно врабче ми каза.

"01.04
                                21:07
                                PPP: Martin
                                отговор
                                Мартине, аз от 4-5 години съм с тях и досега бях много доволен, но тази сутрин направо ме съсипаха. Първо, близо три часа не им работеше нито платформата, нито сайта, нито телефоните. Имах отворени 250к без стопове, добре че бях хеджирал всичко, иначе щях да съм 2-3к вътре. Чак сега затварям телефона с тях, всичко се оправи, но вместо 1к печалба съм на нула за днес. Ще пробвам CMS, струват ми се ок."

Коментар

Working...
                                X