If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
добър ден - камене съмнявам се че се е запътила към 115 : покуппка на е/д 1.2883 - позицията е за седмица без стоп , сметката ми ще издържи до 1.26 , обосновка - цена на петрола и посоката и
че това си е спекула с петрола е ясно, че не идва от арабите също въпроса е че ще се чуват гласове за държавана политика която да инвестира в нови технологии който да правят всяка държава да не е зависима така от петрола а това със смяната на долари от централните банки може да се подемме само че за петрола особено ако мине 60$ .
Maj e vypros na o6te njakolko $ poka4vane da izkarat novite goriva. Togava 6te stane interesno. Spored men zatova US gledat da si zasiljat vlijanieto na arabskia p-ov. Vojnata v Iraq e svyrzana s petrola no indirektno
OIL : върхове и дъна се образуват тогава, когато степента на тревожност (ентусиазъм) достигне максимални стойности!
това 105 ми звучи като истерия !
вярно, че консумацията на петрол се е увеличава сериозно, но 200-300% увеличение на цената за 1-2 години си е чиста спекулация.
лятото его де и отоплителния сезон в северното полукълбо е почти свършил и при положение, че в ирак нещата не се влошават не виждам причини да става 105.
ще продавам екзотики и канадец тази седмица пък да видим!
поздрави и успех
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
-Давиде - метан и други възмоности има не е само хидроджена , а изобщо са толкова много технологии , че арабите трябва да се скъсват да си поевтиняват петрола , защото другиресурси нямат.
да не заябравяме че това са само прогнози да не напомням че NFP в петък беше прогнозиран около 230 к че даже се чуваха 330к обикновенно прогнозата рядко се оказва вярна повечето случай е близка до пазарната но това 105$ за петрола ми се струва пресилено гледах по телевизията че ве4е има създадени коли с водороден двигател а в резервоара се навила вода или някакъв воден разтвор така че арабите просто си тупат по късмета ако не вдигнат квотите пък и високата цена на петрола вече яде яко от световния растеж по скоро е на юг не съм много добър в броенето на вълните но си мисля че сега завършваме пета (1-ва 20.12-25.01; 2-ра 25.01-10.02;3-та 10.02-21.03; 4-та 21.03-29.03 и сега сме 5-та която може да стигне някъде около 60$ макс после сме си надоло около 50 $ или под 50 това разбира се е само лично мнение нека никой не се съобразява с него !!!!!
1,2550 в началото на май заедно със скъп петрол и около 110 йени за долар - доста вероятна тройна комбинация, поне докато не размахат плашилото с дефицита отново.
За седмицата нищо ново - скъсяване на еврото почти по всички фронтове - най-ентусиазираните фенове на долара може би ще дадат достатъчно възможности за това през следващите 10-тина дни.
Успех.
The dollar's ability to react more to good news (i.e. stronger ISM and the Fed implications of prices paid data) rather than the bad news (weaker employment numbers), is a classic positive sign for the dlr. The eur's upside failure sets the market up for a test of the recent 1.2853 low, and a 1.27 handle would not surpise some time in the coming week.
Коментар