IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4x_technik
    Първоначално изпратено от koko
    Така пробива на 1.2600 според мен беше отвсякъде една подла фалшификация позор за технокрацията...
    Както писах вчера, ТП на късите ми беше 1.2580, моя грешка разбира се беше, че не го изчаках...Така че този пробив не беше изненада за мен.Мнението ми сега е, че повече нямаме работа над 1.2600,а трябва да се чакат нови дъна

Говоря ти за нещо друго че трябваше да имаме по-голяма корекция преди тоя спад, сега той неможе да бие 1.25 от тук трябва някакво връхче преди това, въпросът е къде ще е дали 1.2630 някъде или 1.27

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
      Така пробива на 1.2600 според мен беше отвсякъде една подла фалшификация позор за технокрацията...
      Както писах вчера, ТП на късите ми беше 1.2580, моя грешка разбира се беше, че не го изчаках...Така че този пробив не беше изненада за мен.Мнението ми сега е, че повече нямаме работа над 1.2600,а трябва да се чакат нови дъна

Коментар

• Първоначално изпратено от dep-j
        Първоначално изпратено от Iblis
        Мерси dep-j, от съвсем скоро уча и всяко мнение е ценно за мен
        E,vse pak ne se vliai na 100 % ot mneniata ni.Izgradi si sobstvena koncepcia.Sas sigurnost vsi4ki barkame.
        Абсолютно съм съгласен, но е добре да си сверява човек часовника

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP
          Коко не милиш ли че за 4 корективна върна по Елиот нивото 1.24 което е 50% по Фибо не е прекалено дълбока?

4 е коварна вълна но тя небива да минава под втора. Тоест ако съм те разбрал правилно как броиш то ние трябва да сме в 4 на С на корективното движение и това 4 не бива дза пробива 1.2330 под него значи имаме връх тоест завършено С, но дори и така да е пак ни трябва сега завършване на 1 ва и после покачване за 2 до към 1.28 и трета голяма която ще се потвърди ако 2330 падне - тоест биг мама, ако ли пък сме наистина в 4 на С то ни очаква покачване към 1.33 нива за финализиране на С а пък ако 1.3450 падне то значи че нещата са наобратно и спада е бил корективен и целта е някъде 1.44

Елиот е винаги прав с него може да се обясни всичко особено след като е минало хехе

Коментар

• Iblis mislia 4e otnosno GBP celta ni e 1.8305/25 .No razbira se moje i da barkam.Buy zone e niakade okolo 1.8265/75

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis
              Мерси dep-j, от съвсем скоро уча и всяко мнение е ценно за мен
              E,vse pak ne se vliai na 100 % ot mneniata ni.Izgradi si sobstvena koncepcia.Sas sigurnost vsi4ki barkame.

Коментар

• Коко не милиш ли че за 4 корективна върна по Елиот нивото 1.24 което е 50% по Фибо не е прекалено дълбока?

Коментар

• Днес очаквам да е последният ден на измами, мафия ууууу.
                  Така пробива на 1.2600 според мен беше отвсякъде една подла фалшификация позор за технокрацията, Чичко Ганн сигурно ще се обърне в гроба.
                  Този пробив разбира се беше задължителен, както още преди две седмици писах очаквам на 26ти дъно на 1.24 нива но това небиваше да става без корекция, сега всичко е възможно, твърде вероятно е да направим едно ново малко дънце около 1.2530 после да търсим корекцията или обратното както е първият ми сценарии да се качим към 2630 и от там да търсим ниско затваряне.
                  Личното ми неангажиращо мнение е обаче че след като видим затварянето днес ни чака един малко по прогнозируем пазар и личното ми очакване е за един възходящ ход цяла седмица до 09.07 който да ни даде възможност за пълнене на каруците с къси.

Успешна търговия и внимателно днес

Коментар

• Мерси dep-j, от съвсем скоро уча и всяко мнение е ценно за мен

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis
                      Добро утро, успешен ден на всички.Аз от вчера имам къса позиция GBP/USD и не мисля да затварям все още.ТP 1.82.Как мислите
                      Dobro utro na vsi4ki.
                      Ne mislia 4e GBP 6te padne 4ak tam.Mislia 4e dnes sme nad 1.83
                      Uspeh vse pak .

Коментар

• Вчерашното движение при Йената беше от импулсен характер, и породено то слуха за оставката на шефа на БОЖ. Такива движения които не са покрепени от фундамент не вярвам че могат да окажат трайно въздействие.
                        Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Добро утро и от мен.

От вчера къса еурйена и къс паундйена и дълго еур

Коментар

• Или много смело.

Коментар

• Добро утро, успешен ден на всички.Аз от вчера имам къса позиция GBP/USD и не мисля да затварям все още.ТP 1.82.Как мислите

Коментар

• Добро утро,и аз се включвам в пазара за днес:

add long eurjpy 145.85 t/p 146.55

Коментар

Working...
                                X