IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: gbp/usd

Първоначално изпратено от CrazyHorse
    KOKO в gbp/usd кой е по-подходящия вход 8220 или 8235 L3 long съответно на м30 и Н4 ?

Да но 8200-10 му е някаква цел

Коментар

• gbp/usd

KOKO в gbp/usd кой е по-подходящия вход 8220 или 8235 L3 long съответно на м30 и Н4 ?

Коментар

• Колега Деп-ж какво мислиш за ауд в момента е бай зона плюс 61.8% на последният ръст

Коментар

• Аз ако нямах позиция бих селлнал сега Е/Д с един близък стоп
          Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
            Първоначално изпратено от 4x_technik
            Както знаеш във форекса всичко може ,а 2630 е свръхоптималния вариант за връх.
            Аз имам някакво предчувствие за голям ход нагоре нещо 1.27-1.28 но да видим дале ще излезе вярно само да не ми вземе стопа на 55 иначе си прав 2601-36 е сел зона
            Петък вечер! Всичко е въможно. За цаца като нас е най добре, да не е в никаква позиция. Не ми се разваля уйкенда. До понеделник!
            http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• В кабела почнаха да ми се привиждат нива от сорта на 8050 за другата седмица..

Коментар

• Удари ми 0 стоп на 55 купих пак евро от 2550

Коментар

• mai nai-rasumnoto reshenie e da sedish i da gledash ...shte wiida kak shte otreagira 2550...ako izdarji i trugne da obrushta shte wlizam na sigurno.
                  Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• ..като първата цифра не е чак толкова невероятна, това ще рече 117.30 в usd/jpy и eur/usd да остане около тези нива...

Коментар

• Е то едва ли е добро решение да се продава в еуродолар точно от тези нива и за момента съм извън пазара.

масагор, Хоската чака 147 и 150 в еуройена...

Коментар

• koko i az w momenta sedia pred grafikite i se diwia i ne moga da izmislia kakwo da prawia....iska mi se dawliaza dulag na eur/usd ,no kato gledam eur/jpy kolko e mecha kartinata i se razkolebawam...ako eur/jpy dneska naprawi now wryh shte si pliuia na analiza !
                        HOSKA ,TI KAKWO SHTE KAJESH ZA EUR/JPY?
                        Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Ще яде ли СПЕКО баница днес или няма да яде

Коментар

• Това мое усещане се гради на факта именно че картината е много меча, просто сега цацата продава и е редно да и вземат стоповете старият номер за обири и в двете посоки

Коментар

• Първоначално изпратено от 4x_technik
                              Както знаеш във форекса всичко може ,а 2630 е свръхоптималния вариант за връх.
                              Аз имам някакво предчувствие за голям ход нагоре нещо 1.27-1.28 но да видим дале ще излезе вярно само да не ми вземе стопа на 55 иначе си прав 2601-36 е сел зона

Коментар

• Както знаеш във форекса всичко може ,а 2630 е свръхоптималния вариант за връх.

Коментар

Working...
                                X