IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Имате ли връзка с СТС???

Aaaaaaaaaaaaaaaa, pak se precaka???
    Za parvi pat mi se sluchva i to tochno sega. Vsichko drugo mi se zarejda((((((((((((((

Коментар

Чак сега го оправиха при мен. Голяма тъпотия

Коментар

Pri men bachka
        Ремонти
        Форум за ремонти

Коментар

• EUR/USD

Предлагам да си махнете стоповете за да няма изненадани след малко - при подобни новини знаете какво става нали?
          АЗ съм от няколко дни с дълги евра с цел 1.32 засега - и малко се колебая дали да не добавя тукщ

Коментар

Има ли някой на реал в СТС с работеща платформа???

Коментар

• Имате ли връзка с СТС??? A s Deltata?

При Делтата засега всичко е наред.

Коментар

При мен няма ни зареждане на страница ни на платформа?!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• usd/jpy

Закрих 1/2 от късите 80к и цена 107,80 на 106,85 +95п
                  Лека и профитна на всички !

Коментар

• INFO

не желая да обиждам никой от знаещите, а искам да помогана не някой, който не знае
                    аз също се уча от всеки по нещо и то всеки божи ден

Коментар

• ~~~~~~~

...ако търсите празно място за пачки /банкноти/, било то и рупии, мога да ви помогна...

Коментар

• nass

nass,аплодисменти за труда.

Коментар

• ELANA

http://www.elana.net/trading/FOREX/O...g/default.html

Коментар

• ELANA

https://ssl1.elana.net/RegUser/Default.aspx
                            http://www.elana.net/holding/holding.shtm

Коментар

• ELANA

Davidbg, били ми дал адреса да не би да го бъркам. Когато кликна горе в/у банера ми излиза, че страницата не може да бъде намерена.
                              Благодаря ти и успех !

Коментар

• полезно

Бежова книга на FED (Federal Reserve beige book)
                                ? Важност: D
                                ? Източник: Federal Reserve Board
                                ? Време на излизане: 21:15 часа; в сряда; две седмици преди срещата на FOMC.
                                ? Период който обхваща:
                                Една от трите книги, подготвяни предварително на всяка среща на FOMC. Тя е единствената от трите книги, която се публикува публично. “Бежовата книга” е предназначена да представи на членовете на FOMC епизодичен поглед върху промените в икономиката от последната им среща.
                                “Бежовата книга” представлява описание на състоянието на икономиката и бизнеса в САЩ. Публикува се един път в месеца от 12 области на Федералния Резерв. “Бежовата книга” е икономическо проучване, което обхваща производството, услугите, недвижимите имоти, финансовите институции, земеделието, пазарът на работна сила и натискът от цените и нивото на заплатите.
                                “Бежовата книга” е важен показател, защото Федералният Резерв я счита за важна. Когато има слухове за промяна на лихвените проценти, сектора на заплатите и цените е следен отблизо.
                                Откакто в книгата се включват твърде малко силни статистически данни, тя не е твърде полезна за прогнозиране на пазарите. Книгата е много по-полезна при потвърждаване на тенденциите или при определяне в кой различен сектор е насочено вниманието на ФЕД.
                                ? Акцент:
                                Коментари, вземащи под внимание регионалните състояния на пазара на труда; продажбите на дребно; потребителските разходи; производствената активност; строителство и недвижими имоти; банки и финансиране; и аграрните, енергийните и природните ресурси.
                                - Отчетът включва резюме на коментари от всички подразделения на FED и също така индивидуални отчети от всичките 12 области.
                                ? Силни страни:
                                “Бежовата книга” предоставя някои от най-навременните данни за икономическото състояние на регионално ниво.
                                ? Слаби страни:
                                Отчетът не включва данни като серии. Той е само описание на информация, обхваната от всяка банка на FED;
                                - Типовете на предоставената информация може да варира от регион до регион и от отчет до отчет, зависейки от интересите на всяка отделна област.
                                мисля че че е полезно.
                                Успех на всички!

Коментар

Working...
                                X