IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Eur/Usd

i az sam na tova mnenie 4e te parva 6e se ka4vame a za padane sam si guren 4e niama da ima pone po seriazno predi 1.31 a kakto gledam 6e mine prez tova nivo kato kraipatna gara
    moeto mnenie si e moe i prosto iskam mnenia po dadenia vapros nali za tova e forum
    ubedi me ako moje6 4e 6e pada iako i 6e se saglasi sas tebe ok
    VARNA 2

Коментар

• Eur/Usd

КОКО, и аз ценя твоето. Затова затворих половината позиция с 61 пипа печалба. Другата половина я оставям за 1,29. Ако пък тръгне нагоре слагам стопа на 1,31, а ако не успее отново удвоявам позицията. Колкото до вълноброенето, не съм му фен нещо и за това не му обръщам внимание.
      Работа и заплата?

Коментар

• Eur/Usd

обещаваш ли ?

Коментар

• Bill Williams трета книга!

http://free.data.bg/fostar/%d2%ee%f0...ee%f1%203.djvu

Коментар

• Eur/Usd

Варна 2 ценя мнението ти но тоя път грешиш, падане ще има но то ще е след 1.32-1.335

Коментар

• Eur/Usd

Richi, не се занимавай да купуваш евра на върха. Уважавам мнението на другите, но аз смея да твърдя че падането тепърва предстои. Но ти си решаваш, ЛИХВЕНИЯТ ДИФЕРЕНЦИАЛ НАТЕЖАВА.
              Работа и заплата?

Коментар

• Eur/Usd

Perfektno richi, useshtam mnogo goliam napredak v ideite ti, i az smiatam taka max do 1.2950

Коментар

• Eur/Usd

texni4eski mi izliza 4e b triabva da zavar6i 1.298 ako ne e udaljena
                  az ia smiatam C vav B 0.005*1.618=1.2979

Коментар

• Eur/Usd

Чисто технически сме в В от 4Д и следва С от 4Д тоест трябва да сме нагоре

Коментар

• Eur/Usd

Около 18ч е възможно на пазара да излезат братушките, сега им е изгодно да си накупят евтини евра за да си платят предварително дългът към Парижкият клуб за което се говори от два дни.

Коментар

• Eur/Usd

a za sled tova na kakvo mnenie si
                        ima i diverdencia na MACD a i sega presi4a 0 i me pritesniava da ne prodalji sas isipvaneto

Коментар

• Eur/Usd

В 17ч изтичат опции на 1.3000 и 1.2950, твърде е възможно да стоим сравнително ниско до тогава

Коментар

• Eur/Usd

az zatvorix kasite i sam ve4e dalag ama imam malki samnenia dali e svar6il padaneto
                            na kakvo mnenie ste

Коментар

• Имате ли връзка с СТС???

Зарежда ми графиките за момент, но прозореца с котировките НЕ!!!
                              Не мога да си вляза и в сметката, а съм яко нагоре.
                              АМА НЯМА ДА ИМ ЗВЪНЯ ОЩЕ, МОЖЕ ДА Е ЗА ДОБРО))

Коментар

• Eur/Usd

Мням ням, взех да се облажвам покрай късите евра. Миналата седмица говорех за скъсяване от 1,2920(петък), скъсих но затворих с малка печалба. Тия дни се въздържах да продам оттам някъде пак, но вчера не издържах от 1,3062. А сега да видим хубаво ли е.
                                Работа и заплата?

Коментар

Working...
                                X