If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да вчера станаха едни мазани фундаменти и за това проби, петрола, канада е мисля 17 износителка ако не греша и канадеца обича висок петрол а вчера по едно време падна под 52$ за барел на NYMEX, акциите малко скочиха и долара отдруга страна се почувства в свой води..........
само едно знам това 1.2904 вчера не е дъно ... - доста неща ми казват обратното - интересно се получава - и с тези многото дълги печеливши ... Според мен ще има пак някои обрани
Кавалер да не направи двоен връх следващи прегради 2580 или канала 2600 хич не ми се стига до там уви но какво да правя, мисля че ще пада еврото сигурно ще гони 3250
Ако някой се интерисува от идеята която развих по-долу да прочете. http://www2.sjsu.edu/faculty/watkins/exchange.htm
ако намеря нещо друго по въпроса ще го постна но пак се появиха заяждачите.
Успех
Коко тук май те изпързаляха?
Стана ясно нивото на консултантският бизнес в БГ.
Щом такова неграмотно същество като теб е приватизирало толкова неща в БГ.......леле-мале.
КОКО моля да ме извиниш но ти май не разбираш сам това за което говориш.
Надявам се че познанията ти по останалите елементи на валутният пазар са по качествени(не ми се вярва).
Коефициента 84 за долара е текущата му стойност спрямо кошница от активи(предимно валути) съотнесени към един минал момент.Началната стойност на този коефициент е била 100.
И това 84 няма пряко отношение към класическото PPP.
Не случайно ти зададох всичките тези въпроси.
имаме вече нужният пробив на 1.252 - аз съм с средна 1.2501 - и имам нова добавка на 1.256 - малко се съмнявам че ще го видим , но ... ясно е че ако еврото тръгне нагоре - всичко си идва на мястото - имаш ли идеи?
Днес е напрегнат ден - успех на всички !
Коментар