IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• KOKO Е/Д

KOKO,интересно ми е какаж стоп и тп си сложил.Благодаря предварително!

Коментар

• KOKO Е/Д

Дълга евродолар 1.2903

Коментар

• KOKO Е/Д

или двоино дано или духаме супата

Коментар

• AUD/CAD

AUTOBANA KAM 0.9880 E OTVOREN, TAKA 4E SKA4AITE AKO VI STISKA

Коментар

• KOKO и Марио

Нали имахте стопове на 201.30???
            Или той май не ходил там пазара.А може и стоповете да са били еластични?

Коментар

• KOKO

Не неми задейства ТП за 3п и сега се чудя дали да затворя или да го вардя още
              Успех и на теб

Коментар

• KOKO

КОКО,
                Изкара ли gbp/jpy?отишло все пак до 202.50
                Затворих на 201.99.
                Нещо се движи в едим канал....
                Поздрави
                Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• KOKO

знам - днес е 51.2

Коментар

• KOKO

Да вчера станаха едни мазани фундаменти и за това проби, петрола, канада е мисля 17 износителка ако не греша и канадеца обича висок петрол а вчера по едно време падна под 52$ за барел на NYMEX, акциите малко скочиха и долара отдруга страна се почувства в свой води..........

Коментар

• KOKO

само едно знам това 1.2904 вчера не е дъно ... - доста неща ми казват обратното - интересно се получава - и с тези многото дълги печеливши ... Според мен ще има пак някои обрани

Коментар

• KOKO

Кавалер да не направи двоен връх следващи прегради 2580 или канала 2600 хич не ми се стига до там уви но какво да правя, мисля че ще пада еврото сигурно ще гони 3250

Коментар

• KOKO

Ако някой се интерисува от идеята която развих по-долу да прочете.
                          http://www2.sjsu.edu/faculty/watkins/exchange.htm
                          ако намеря нещо друго по въпроса ще го постна но пак се появиха заяждачите.
                          Успех

Коментар

• КОКО-gbp/usd

Коко тук май те изпързаляха?
                            Стана ясно нивото на консултантският бизнес в БГ.
                            Щом такова неграмотно същество като теб е приватизирало толкова неща в БГ.......леле-мале.

Коментар

• КОКО-gbp/usd

КОКО моля да ме извиниш но ти май не разбираш сам това за което говориш.
                              Надявам се че познанията ти по останалите елементи на валутният пазар са по качествени(не ми се вярва).
                              Коефициента 84 за долара е текущата му стойност спрямо кошница от активи(предимно валути) съотнесени към един минал момент.Началната стойност на този коефициент е била 100.
                              И това 84 няма пряко отношение към класическото PPP.
                              Не случайно ти зададох всичките тези въпроси.

Коментар

• KOKO

имаме вече нужният пробив на 1.252 - аз съм с средна 1.2501 - и имам нова добавка на 1.256 - малко се съмнявам че ще го видим , но ... ясно е че ако еврото тръгне нагоре - всичко си идва на мястото - имаш ли идеи?
                                Днес е напрегнат ден - успех на всички !

Коментар

Working...
                                X