IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Cable

Cable$ - ударен стоп на 1.8640 (-80 pips),
    Затворени дълги CableYen (+100 pips), $Yen (+140 pips), EurYen (+100 pips), AUDYen (+50 pips).
    Ще чакам по-ниски нива за покупка в кросовете с йената.
    Засега настрана от Eur$ и Cable$.
    Само скромно мнение.

Коментар

• Eur/Chf

Продажба от 1,5436, стоп 1,5470, цел 1,5360.
      Работа и заплата?

Коментар

• евро/долар - meketo

Maй марсианците се приготвят да кацат...

Коментар

• KOKO:

КОКО, сега сядам пред ПС-то..дал съм оторизация в icq-то

Коментар

• varna

Благодаря, Доне!

Коментар

• Saro

Аз съм в подобна ситуация с дълги от 1.3138 и съм на минус около $3000. Ще ти кажа аз как "лекувам" моята позиция. Не е гаранция че ще я обърнеш напълно, но поне можеш да ограничиш загубите.
              Та, отворих къса от 1.2720, към която ще добавя на 1.2695, 1.2685, и 1.2675, тоест докато направя хедж от 1/3 от дългата. Ако обърне нагоре (в полза на губещата), на 1.29 ще добавя още 1/3 към късата, тоест горе-долу ще изравня загубата в двете позиции. Оттам нататък чакам едната да излезе на печалба и удвоявам губещата.
              Ако пък продължи надолу, през 100 пипса чистя късата и добавям към дългата.

Това обикновено ми помага, но не е гаранция.
              Успех
              In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Saro

Imash predvid s kusi eur/usd ili druga valuta .Moga da ,no ako otcepi nagore kakvo shte yapraviq kusata posle?

Коментар

• Saro

Можеш ли да хеджираш?

Коментар

• usd/jpy

Момчета дали е дошло време за къса позиция ?

Коментар

• Saro

sredna cena 1.3020 Imash neshto predvid li?

Коментар

• Saro

Saro, каква ти е средната цена на дългата, ако не е тайна?

Коментар

• KOKO:

Koko imam edin vupros?imam 13500$ Balance i edna dulga eur/usd na -7000$ na real.Ako ti dam parola mojesh li da ya izlekuvash tazi poziciq.Vsichko nad 13500$ ti go prevejdam po smetka.Ne e shega mnogo sum seriozen,che nervichkite ne mi izdurjat veche

Коментар

• varna

Не, не очаквам дъно. Поне не дългосрочно или средносрочно. Отдавна
                            съм казал какво мисля по въпроса за EUR/USD. Според мене двойката
                            се стреми към курса при въвеждане на еврото, по-точно 1.08 - 1.12.
                            Това, мисля е "естествената" цена.
                            След корекцията, която смятам че предстои, вероятно ще влезна отново
                            къс със средна позиция.
                            Успех!

Коментар

• EUR/USD

Neznam dali si prav no mi se iska da e taka ,che sum s 7000$ na minus ot edni dulgi i se chudia dali da ne hedjiram s edni kusi.Ama ako otcepi nagore dupe da ni e yako,niamat izmukvane.Ti kakvo mislish?

Коментар

• MGS: Pitane

Imash li ICQ da ti pratq edin jpeg za da mi pokajesh kade, zashtoto qvna az ne vizdam.Thanks

Коментар

Working...
                                X