IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

Момчета ще има ли днес възходящ тренд, че съм с една дълга на 1.2890 и все по назад отивам?

Коментар

• къси

По още 150 п. ,за да се оформи чиста фигура при кабела , при евро-долар разходящ триъгълник и да си достигне стената на коридора при долар швейцарец.И вариант 2 тук да обърне - тогава при евро-долар няма проблем - триъгълника ще е с много правилна форма - прекалено , при кабела някак си не изглежда автентично да обърне тук а естетика в движението на двойката не съм забелязал и до сега.При швейцареца коридора е с особенно големи размери . Изобщо мнението ми е къси след пробив на вчерашните най-ниски цени , при долар швейцарец най-високи съответно.
      D.Y.F-091066

Коментар

• EUR/USD & си-е

pichove ne gledaite tehn.danni ot tuk natatyk ima samo politika!!!!

Коментар

• EUR/USD & си-е

Днес ни чака динамичен ден. Отначало. Някои са започнали вече, аз- малко по- късно.

Успех на всички!

Коментар

• ElToro: - EUR/USD

Oт твоята уста в божиите уши !)))) А за ГЗС - Шшштттт.......! Ти пък )))

Коментар

• котаранко

Спокич Не съм от обидчивите . Самият аз съм скалпирал и знам че тогава едно спиране на нета или връзката с брокера е доста изнервящо имаш ли открити позиции. Затова и написах варианта с ТВ то евантуално някой ако закъса . Аз засега съм на къси докато не видя ясен сигнал за обръщане

Коментар

• GBP/USD

Върнах се за кратко в играта, за да отворя една дълга GBP/USD от 1,8642 - така я виждам до утре...

Коментар

• EUR/USD

Аз няма да правя повече нищо за тая нощ- затворих късите EUR/USD на +30п.

Не мога да кажа със сигурност колко от движението надолу остава "неконсумирано". Мисля, че в близките часове може да има още 20- 30п. , а може и много повече да са, но звездите лично на мен нищо не ми казват, а онези , които имат инфо- мълчат... /някои индикатори алармират, че в краткосрочен план няма сигурен път за надолу? Но може и да ме опровергаят до утре/... Я, най- добре, да не гоня "дивото"...

А всеки да играе по своите разчети, за да е сигурен, аз така казвам!

Лека и успехи на всички? ;-)

Коментар

• EUR/USD

Зоната 1.2650-60 е за покупка със стоп под 1.26, цел 1.2850, 1.29
                    Това е лично мнение!

Коментар

• EUR/USD

И аз го направих същото но го закръглих от 1,2710. А сега какво ще става?

Коментар

• EUR/USD

tp 1.2670

Коментар

• EUR/USD

Момчета току що видях, че с тая двойката нещата съвсем се обърнаха...Брее! Ще ви подшушна нещо. До месец сме на 1.24 и надолу...Котаранко, в ГЗС питат за тебе >)

Коментар

• котаранко

Време е да се мисли за дълги , прав си че има още в тази посока и трябва да се търси дълъг вход , мисля си за краткотраен реиндж по някое време като сигнал за обръщане , и посоката дългосрочно може и север да се окаже.При евро-долар има вероятност да се оформи разходящ триъгълник , но за това е необходимо да се ходи на юг и то сериозно.Не съм искал да те обидя тогава за становището ти за дневната търговия и следенето на котировки по телетекста , просто не бе прав така мисля.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Cable

Кабел е единствено и само двойката gbp/usd.Не лирата,а двойката.Успех.

Коментар

• EUR/USD

На 16 Май Понеделник , дъно или връх около 7.30ч.( отново Бг. време )
                                Може и да се получи известно разминаване поради отдалечеността на отправната ни точка ! Както виждаме днешното дъно което бе определено за 21.00ч. не е ясно изразено

Коментар

Working...
                                X