If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По още 150 п. ,за да се оформи чиста фигура при кабела , при евро-долар разходящ триъгълник и да си достигне стената на коридора при долар швейцарец.И вариант 2 тук да обърне - тогава при евро-долар няма проблем - триъгълника ще е с много правилна форма - прекалено , при кабела някак си не изглежда автентично да обърне тук а естетика в движението на двойката не съм забелязал и до сега.При швейцареца коридора е с особенно големи размери . Изобщо мнението ми е къси след пробив на вчерашните най-ниски цени , при долар швейцарец най-високи съответно.
Спокич Не съм от обидчивите . Самият аз съм скалпирал и знам че тогава едно спиране на нета или връзката с брокера е доста изнервящо имаш ли открити позиции. Затова и написах варианта с ТВ то евантуално някой ако закъса . Аз засега съм на къси докато не видя ясен сигнал за обръщане
Аз няма да правя повече нищо за тая нощ- затворих късите EUR/USD на +30п.
Не мога да кажа със сигурност колко от движението надолу остава "неконсумирано". Мисля, че в близките часове може да има още 20- 30п. , а може и много повече да са, но звездите лично на мен нищо не ми казват, а онези , които имат инфо- мълчат... /някои индикатори алармират, че в краткосрочен план няма сигурен път за надолу? Но може и да ме опровергаят до утре/... Я, най- добре, да не гоня "дивото"...
А всеки да играе по своите разчети, за да е сигурен, аз така казвам!
Момчета току що видях, че с тая двойката нещата съвсем се обърнаха...Брее! Ще ви подшушна нещо. До месец сме на 1.24 и надолу...Котаранко, в ГЗС питат за тебе >)
Време е да се мисли за дълги , прав си че има още в тази посока и трябва да се търси дълъг вход , мисля си за краткотраен реиндж по някое време като сигнал за обръщане , и посоката дългосрочно може и север да се окаже.При евро-долар има вероятност да се оформи разходящ триъгълник , но за това е необходимо да се ходи на юг и то сериозно.Не съм искал да те обидя тогава за становището ти за дневната търговия и следенето на котировки по телетекста , просто не бе прав така мисля.
На 16 Май Понеделник , дъно или връх около 7.30ч.( отново Бг. време )
Може и да се получи известно разминаване поради отдалечеността на отправната ни точка ! Както виждаме днешното дъно което бе определено за 21.00ч. не е ясно изразено
Коментар