IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

A pak nai loshto koeto mojesh da napravish e da igraesh i bez stopove i bez hejirane - togava si e napravo po losho i ot lorariq )

Коментар

• EUR/USD

Loshoto na tozi tip hedjirane koeto po dolu go pishe , da ne izpusnete momenta sas zatvarqneto na edna ot dvete pozicii , ili oshte po loshto da zatvorish tochno protivopolojnata poziciq. Predpolagam tezi koito go izpolzvat me razbirat kakvo iskam da kaja.

Коментар

• the fan*: eur/usd

Очевидно не разбираш за какво става дума, а и за съжаление няма кой да ти обясни.
        Причината е, че ти очевидно търгуваш с платформа, която не позволява хеджиране,
        т.е. едновремено отваряне на две еднакви позиции в срещуположна посока.
        При тебе ако имаш дълга, да речем 10 К и отвориш същата, но къса, това означава
        затваряне на дългата, т.е. приключваш сделката и оставаш без позиция.
        Някои платформи обаче /каквато е очивидно тази с която работи Кирил/, позволяват
        подобно действие, наречено хеджиране. Отваряне едновремено на две еднакви
        срещуположни позиции. Докато имаш хеджиращи позиции, се изключва възможността
        за загуба, както и за печалба впрочем. Когато пазарът се "избистри" и твоята двойка
        поеме ясна посока, затваряш губившата, на практика без загуба и оставяш печелившата
        позиция да се развива.
        Дано да съм ти бил полезен. Желая ти успех!

Коментар

• EUR/USD

the fan az li te razveselih ili kolegata 4e ne shvanah ?
          Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

kiril123: eur/usd
            отговор
            " ne imam 1 lot za nagore i edin za nadolu , koeto sy6to e vid hedjirane za6toto spira zagubata"
            tova se naricha STOP LOSS

Коментар

• the fan*

ам не разбрах какво смешно съм казал....

Коментар

hahhaa naistina me razveseli .... ok ne iskam da sporim ....

Коментар

• EUR/USD

kato 4ukne 1.2600 6te ima 20 pipa nagore spored men

Коментар

не позна - човека има две позиции - едната е за нагоре - другата за надолу - разгледай metatrader-a и сам ще го разбереш

Коментар

• eur/usd

da za6toto ima orderi za sell na 1.2575 , no vse mi se struva 4e sme za nagore

Коментар

• eur/usd

Malko ne sam saglasen s teb kiril123. Ako padne pod 1.2880 shte udari stopovete i togava nqma da se spre pone do 1.2660 - tove e moeto mnenie.

Коментар

• хеджиране

taka e i e mnogo udobno taka mnogo riadko zatvariam pozicia na zaguba !

Коментар

• eur/usd

......t.e. njamash pozicija v momenta

Коментар

• хеджиране

някои платформи за форекс позволяват да се откриват позиции на една и съща двойка в различна посока - ако гледаш само на варчев тя не позволява такова нещо!

Коментар

• eur/usd

Kolkoto ida ne mi se iska da stane , no dnes moze i da testvame danoto 1.2585....

Коментар

Working...
                                X