If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В момента стопа ми е на 8315 така че страшно няма. Мисля 1-2 минути преди минутите на FOMC да сложа стоп на 15 пипса над текущото ниво за да няма изненади. Между другото в колко часа точно ще е това събитие . Естествено ако до тогава не ми изърми стопа.
State Street Investor Confidence Index: May 2005: 83.9 /12-month low/
According to the May index, investor confidence decreased by 5.5 points from April's revised reading of 89.4
Честит празник и от мен колеги !
Ситуацията е доста мътна тези дни -
аз се възползвам от всяко по ниско ниво на кабела за да го удължавам след което продавам на 50 п профит , но основната дълга си стои
КОКО и аз днес направих три тестови къси Е/$ - положението е следното - 2 с изпълнен ТП на +33 и +25 пипса и една с ударен стоп от 22 п - и аз чакам за малко нова сила на долара и малко се мисля за едни къси евра пак но ще изчакам за сигнал - а при кабела имам ордери за покупка от 1.8275 , 1.825 , 1.824 и 1.821 като по-силно значение съм отдал на последните две нива
Моето лично мнение е че поолитиката си е политика а референдума в Франция е малко шумотевица
Коментар