If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
+-, това че си фалирал е напълно нормално и не трябва да те притеснява. Ако наистина си получил няколко канала, може би прекалено усложняваш анализа. При търгуването, това не е за препоръчване.
Niakoi se e dobral do mota parola i e napisal dosta gluposti v foruma na sts obijdaiki dosta hora , koito
uvajavam i znam 4e posestavat i tozi forum.
Ne e moi stil da obijdam kogoto i da e takaka 4e ne mislia da se izviniavam ot negovo ime.
Moje i da sa predishnite mi broker,i pri koito sym polzval systata parola i prekysnah otnosheniata si
s tiah poradi nekorektnost.
Благодаря 911 ! На EUR/USD Дневна използвах три опорни точки и се получиха няколко низходиащи канала. От около 5 месеца се занимава с валутна тарговия и не знам дали е технически вярна тази гарфика. Искам да я коментирам с повече хора занимаващи се с валутна търговия. Постоянно се обучавам в техническия анализ.
Търгувах само 1 месец на Демо-сметка и на 2-я започнах с реални пари. Разликата в психологическата нагласа е огромна. В началото го приех като игра и успях да удвоя реалната сметка, но фалирах 2 пъти и вече знам, че нещата са много, много сложни. Не се отказвам и постоянно се уча в движение. Само упоритост, хладен ум (без емоци и пристарстия), търпение и много информаци носят успех на тези пазари - това знам до този момент. За Информациата почвам да разбирам, че е необходимо да се селектира. Не всяко инфо ти показва вярната посока.
До 2-3 дни ще се опитам да кача графика на някои сайт и да я вмъкна в коментар.
- Наистина глупости , кой е опитвал да внесе 2м , та са му отказали и такава дискусия чак се води , защото пишело! И какви са тия позиции грамадни количества , това интервенции ли са ще нарушат баланса на пазара .Е затова и рейнджа ще свърши скоро и ще избие на север!
Пулчо, не разбра ли, че 300000к са 300 000 000. Такива суми се търгуват без маржин или мах. 1:10.
Ти или си най-богатият българин, или постваш постваш директно от офиса на Уорън Бъфет (може би си му дясната ръка), или си намерил демо платформа , където можеш да си откриеш такава сметка.
Ако е така пусни линка да си я изтеглим и ние, че ми писна да тъгувам с 4000-5000 $.
Коментар