IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• +-

Zdr!

Bih iskal savet ili predlogenie, s koj BG broker rabotite ili bihte mi predlogili da zapochna na FX market?10x

Коментар

• +-

+-, това че си фалирал е напълно нормално и не трябва да те притеснява. Ако наистина си получил няколко канала, може би прекалено усложняваш анализа. При търгуването, това не е за препоръчване.

Коментар

• porednia izkreizil

Niakoi se e dobral do mota parola i e napisal dosta gluposti v foruma na sts obijdaiki dosta hora , koito
        uvajavam i znam 4e posestavat i tozi forum.
        Ne e moi stil da obijdam kogoto i da e takaka 4e ne mislia da se izviniavam ot negovo ime.
        Moje i da sa predishnite mi broker,i pri koito sym polzval systata parola i prekysnah otnosheniata si
        s tiah poradi nekorektnost.

Коментар

• графика

Благодаря 911 ! На EUR/USD Дневна използвах три опорни точки и се получиха няколко низходиащи канала. От около 5 месеца се занимава с валутна тарговия и не знам дали е технически вярна тази гарфика. Искам да я коментирам с повече хора занимаващи се с валутна търговия. Постоянно се обучавам в техническия анализ.
          Търгувах само 1 месец на Демо-сметка и на 2-я започнах с реални пари. Разликата в психологическата нагласа е огромна. В началото го приех като игра и успях да удвоя реалната сметка, но фалирах 2 пъти и вече знам, че нещата са много, много сложни. Не се отказвам и постоянно се уча в движение. Само упоритост, хладен ум (без емоци и пристарстия), търпение и много информаци носят успех на тези пазари - това знам до този момент. За Информациата почвам да разбирам, че е необходимо да се селектира. Не всяко инфо ти показва вярната посока.
          До 2-3 дни ще се опитам да кача графика на някои сайт и да я вмъкна в коментар.

Коментар

• графика

качваш я на сървър някъде, после в постинга пишеш малко HTML
            img src="url" , това цялото се затваря в ,

url е например http://където е качена/grafika.gif

Коментар

• EUR/USD

Kak se prilaga grafika kam komentar ?
              Predvaritelno blagodaria !!!

Коментар

• hina Rejects Reported US Demand For Yuan Revaluati

http://www.amtddj.inlumen.com/bin/dj...aebqLqWmdyZody
                CRS-Finance™

Коментар

• ПУЛЧО

- Наистина глупости , кой е опитвал да внесе 2м , та са му отказали и такава дискусия чак се води , защото пишело! И какви са тия позиции грамадни количества , това интервенции ли са ще нарушат баланса на пазара .Е затова и рейнджа ще свърши скоро и ще избие на север!
                  D.Y.F-091066

Коментар

• ПУЛЧО

Това в кръга на шегата - мен м исе струва че рейнджа ще се запази и тази вечер - и доста скалпове могат да се направят през азиатската сесия !
                    Успех !

Коментар

• ПУЛЧО

koi vi kaza 4e ne mojete da targuvate 200 000k
                      marjin 0,5%
                      priemat do 1 000 000 cash toest 200 000 k

Коментар

• diverf1

"K" e 1000 diverf1, не съм се объркал

Коментар

• ПУЛЧО

Верно ли? А "к" не е ли 1000?

Коментар

• ПУЛЧО

И 300 000К не са 300 000 000,а само 30 000 000.
                            „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                            Джеси Ливърмор

Коментар

• ПУЛЧО

Здравейте,може да е отворил 3000К.
                              Успех!
                              „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                              Джеси Ливърмор

Коментар

• ПУЛЧО

Пулчо, не разбра ли, че 300000к са 300 000 000. Такива суми се търгуват без маржин или мах. 1:10.
                                Ти или си най-богатият българин, или постваш постваш директно от офиса на Уорън Бъфет (може би си му дясната ръка), или си намерил демо платформа , където можеш да си откриеш такава сметка.
                                Ако е така пусни линка да си я изтеглим и ние, че ми писна да тъгувам с 4000-5000 $.

Коментар

Working...
                                X