IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

При 1.24 графиката рисува едно много красиво и завършено "М". Тая двойка принципно рисува фигурки като по учебник. Другият вариант е да гони 1.0000 / 1.10000 като доказателство за трайно обърнат тренд. Тоя сценарии обаче ми е малко вероятен, вземайки предвид фундамента...

Коментар

• eur/usd

Щом всички търсят дъно значи дъно скоро-йок

Коментар

• eur/usd

Момчета, не мислите ли, че дъното на низходящия тренд е около 1,24 / 1,24.5 . Мисля да вляза много дълго на тия нива..

Коментар

• eur/usd

1anti аз стоп-а съм го сложил ама гледам ако има нещо щото системата ми е леко скалп и за това.
          http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• eur/usd

bnight, слагай стопа и лимита и стига си контролирал с гледане пазара каквото ще става ще става i да не забравиш стопа, че може и лоши работи да стават...приятна вечер аз бягам да пийна едно пловдивско "старопрамен")

Коментар

• eur/usd

..друг въпрос е, че самото наличие на стоп е проява на разум та другия вариант при който не бих седял без работа е покупка на 2510 със стоп под днешното най-ниско ниво... но избрах "късия пас" заради фундамента и евентуалното затваряне под 61.8% и оттам вероятния тест на канала (1.2440)
              .. при този изглед +32 ми се виждат ако не повече то поне колкото -38 ......

Коментар

• eur/usd

38 са си 38 пипса, бих казал аз...
                Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• eur/usd

Абе незнам за вас ама мен ме е много яд за какво играх днес Само дето висях 4 часа пред комп-а.
                  http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• eur/usd

32 пипса са си 32 пипса... а стопа е над 93/low/ и 2505 ..по-надолу не го виждам... дет се вика надявам се по инерция да го закара до към 2430 и след това да гледам къде ще затвори ... друг въпрос е, че имах "лимит" на къси на 94 от миналата седмица и за момент ми мина мисълта за пропуснати ползи ... което не е добре както знаеш... та това е ... 32 пипса са си 32 пипса..

Коментар

• eur/usd

Наистина търсенето на дъна и върхове е най-глупавото, което може да правим. Ние въпреки това го правим, защото ни сърбят ръцете. Къса долар/йена от 107,95 без стоп. Махнат стоп на дълго евро от 1,2527. Не знам кога ще започна да играя по правилата, все ми се правят глупости, но ако и този път не се получи сериозно смятам да мина от страната на разумно играещите трейдъри. На горните позиции имам хджиращи лимит ордери.
                      Работа и заплата?

Коментар

• eur/usd

the fan*//рискуваш 38 п. за да спечелиш 32?
                        изглежда ми много неразумно
                        Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• eur/usd

1anti и говорики за корекции Sell USD/CHF 1.2378 S/l 1.2398 T/P 1.2320

Коментар

• eur/usd

1.245 е сериозна съпротива, така че покупката от тук изглежда по-логична, още повече на 5 мин има сигнал за покупка стопа и той е близо...buy 1.2475 stop 1.2435 ...макар че търсенето на дъна и корекции не ми е от най-любимото занимание ...

Коментар

• EUR DOLL

short 1.2472 exit 1.2440 stop 1.2510

Коментар

• Eur/usd

long 1,2470, add at 1,2475, stop 1,2450 1st target 1,2610, 2nd target 1,27

Коментар

Working...
                                X