IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

PTIONS: EUR/USD Speculation Turns To Downside Triggers] London, June
    1: Having seen spot work through 1.2290 and 1.2250 downside triggers this
    morning [EUR/USD] dealers are beginning to speculate on where the next big
    downside levels reside. Talk of 1.2220 and 1.2200 barriers has been heard but
    with the morning fall threatening to erase these sooner rather than later it
    could be the proposed 1.2175 and 1.2150 levels below that in fact prop the
    market. Much of the talk is also centering on the key 1.2000 level with large KO
    triggers noted here. --Matthew.Foster-Smith@Thomson.com

[IFR Forex Watch]
    [SQUAWK BOX]

Коментар

• саксобанк

zdraveyte

Коментар

• SNB-eur/chf

SNB on the bid around 1.5300/05
        eur/usd-stops below 1.2215

Коментар

• саксобанк

ами аз си размених няколко мейла със съпорта им, но до момента не успяха да помогнат. общо взето стандартни работи ми казват които ги има в хелпа. и при теб ли стана за първи път след вчерашният ъпдейтл
          поздрави

Коментар

• момента

Поздрави и от мен на "старите"!
            Винаги ми е било приятно да чета мненията ви!

Коментар

• момента

И аз имам същия пробле със Saxobank.Все още е така.

Коментар

• момента

Здравей Svetlin, радвам се да видя че и ти си тук!

Коментар

• момента

Форумът наистина е доста по-качествен в последно време. Дано остане такъв з апо-дълго. Ще е полезно за всички, особено за начинаещите.

Коментар

• момента

здрасти boban1, мерси

и вие сте много по-опитни вече, за мен също е радост да мога да обменям мнения с вас...
                    forexboy, driverf1, здрасти и на вас - предполагам че четете форума като имате време

Коментар

• момента

Bravo KUKI...) Iskam da ti pojelaia samo uspehi....)

Dobre e ,che se poiaviavash ....malko kompetentno mnenie nikoga ne e izlishno ...)

Haide na vsichki polezen den

Коментар

• момента

мене малко ме е яд, че по този начин съм подвел хора, които са искали да си говорят с мен и да обсъждаме заедно вижданията си за пазара, но решението беше поради много причини.

ако имам някакви виждания, за в бъдеще смятам да ги споделям, защото виждам че дискусията тук е доста по-културна в последно време

Коментар

• options

EUR/USD Good Size Mid-Date EUR Call Bought] London, June 1:
                          Dealers report the good size purchase of a 3mth 1.2480 EUR call/USD put option.
                          The 3mth expiry date is September 2--an NFP day. An estimated half-yard of
                          1.3500 strikes also roll off on September 2. --Robert.Howard@thomson.com

[IFR Forex Watch]
                          [SQUAWK BOX]

Коментар

• момента

Благодаря Куки. Ти си емблематична фигура във форума и мнението ти се цени от доста хора тук. Успех!

Коментар

• момента

Браво Куки, радвам се че се чу гласът ти.
                              Когато бях съвсем новобранец и не можех сам да правя анализи, доста се вслушвах в твоите. Жалко че спря да пишеш, но това си е чисто твое решение, а и форумът не е вече това, което беше.
                              Работа и заплата?

Коментар

• момента

Аз съм се ограничил максимално да давам прогнозите си тук, но мисля че няма да е толкова фатално да го направя, предвид многото ми приятели във форума, а също и добрите момчета от Инвестор-а.

Прогнозата ми няма да е откриване на Америка - според мен първа съпротива пред спада в момента може да бъде зоната около 1.2225. При пробив там - тест на 1.2000. Аз лично не очаквам първите тестове на 1.2225 да са успешни, очаквам след тях консолидиране около 1.2430, и после нов опит за пробив надолу.

Но да видим.

Коментар

Working...
                                X