IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• bnight

ako shtete viarvaite no tova go sanuvah no ne go poviarvah

Коментар

• bnight

Varna mnenieto mi beshe dalga pri otvariane - ne o4akvah tolkova daje mi e udarilo dva stopa no pak sam siguren 4e ot tuk sme dalgi s cel 1.8 i 1.21 taka vsi4ko se vrazva, do sriada sme nagore

Коментар

• cable

Koko i az nakupih kabeli, samo 4e me pritesnqva da ne bi da e imalo nqkakva novina prez weekenda, 4e tova razprodavane nesto stranno mi se stori - hem ne e koi znae kakyv gap (samo 20 na open), hem padna mnogo byrzo v nelikvidno vreme, o4akvam sled malko kato doidat qponcite da trygnem nagore i to byrzi4ko!!! v takyv slu4ai celi - 100 pipa, no ako ne potegli rqzko nagore kartinkata malko se razvalq ...

Коментар

• GBP

Айде не се лакомете де, по-скоро утре вечерта/нощта ще е екшъна.
          Азиатците много обичат този номер, когато понеделник е почивен ден за US
          да си разиграят кончето на тънък пазар след като са видели
          какво е заложила/играла през деня Европа.

Ако сгреша оплюйте ме дружно...

Коментар

• КОКО

Ако края на импулса е до 1,7475 си прав и изглежда е така,ама знае ли човек .......иначе и нивата 1,78 бяха ок за бай,ама според нас,а не според пазара.

Коментар

• bnight

KOKO, predi malko si kazah mneneieto. Zashto ne igraesh probivite na trenda, vmesto da gonish nesigurni korekcii. Spored men sopata e sigurna pri dulga igra.
              Работа и заплата?

Коментар

• bnight

davaite mnenia

Коментар

• bnight

po eliot oba4e 7476 e idealnata zashtita, perfektno e 4e padna do tuk imame podarak pone 100p az mislia oba4e 4e shte gonim 1.80 do sriada

Коментар

• bnight

mislia da dobaviam nagore oba4e

Коментар

• bnight

moia e 30p

Коментар

• USD/CHF

Аз също ям дървото от грешни тълкувания,използвайки Елиот Уейв Анализ.Края на импулсното движение при Д/Ш изглежда[e на нива около 1.28,ама не стана и сега стискам палци да е верен следващия анализ,а именно този,според който това сега е вълна iii от (v) и се чака формиране на вълна iv ot (v),която ще зависи от действителния край на сегашната iii от (v)......абе объркана история. Поуката за мене е,че се опитах да отиграя корекцията около 1,24-1,25 ,а това е винаги много по-несигурно и неясно от един евентуален импулс .......

Коментар

• bnight

И аз не можах да се сдържа от 1.7582, но понеже имам отворени над 30 лота съм го играл със стоп на 1.7565.
                          Успех
                          In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• bnight

long cable 7580 target 100p

Коментар

• bnight

КОКО, това с вълните беше в рамките на шегата. Въобще не съм искал да те обидя и ти се извинявам, ако е изглеждало така. Колкото до заяждането ми, то е просто критика към желанието ти да хванеш 100% от всички движения и в двете посоки - е такова животно нема. И аз приемам всякаква критика по всяко време и ще съм благодарен, ако няма коректив - няма еволюция. Не харесвам вълните поради ОГРОМНАТА вероятност от грешни тълкувания.
                              Гледам и бинайт също е усетил, че играеш често с/у тренда и решаваш, че няма накъде повече да пада. Критиките ни са абсолютно конструктивни и са с благородна цел. Нямам намерение да се заяждам с човек, който нищо не ми е направил
                              Работа и заплата?

Коментар

• bnight

Изпратих ти мейл , успя ли ?
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X