IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• кабел

Namen mi iziade stopovete no s tia 40p zasega sam blagodaren 4e gi slojih no i na men mi se struva i me pritesniava moje bi 1.75 shte e na4aloto na vazhoda no mi se iska da udaria 100p za da si izbia zagubite predi tova no 7650 triabva da padne, i za da e po lesno napravih dobavka i stop na vsi4ko na 05

Коментар

• кабел

I az sum tuka, produlzavam da zadulbavam i kupih dolu na gapa. Za suzalenie, niamah stop na petushnite, ta sum oste nazad. Spored men na 5m formira petica, chakame roika nadolu i nova dosta po-silna 5-ca.

Коментар

• кабел

mini 50 be kabel4e

Коментар

• кабел

i az mislia no se spava v taia sell zona a i sveshtite na 5m neshto me drazniat, ako skalpirah ot 25 shtiah da go selna za 20p

Коментар

• кабел

Мисля че е за нагоре, но не ми се рискува, защото съм доста вътре в Евро и Франк.
            Успех
            In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• кабел

stop na 7605

Коментар

• кабел

ako ne probie 7650 idiota shte goni sledvashata bai zona 7550

Коментар

• кабел

I az mislia neshto takova no mestia stopa samo, kak mislish shte probie li tazi sell zona, ako ne biah pristrasten sega shtiah da prodam za 100p i ot 75 shtiah da kupia, neshto dosta sam obarkan triabva mi probiv na 7650 ili 30 pone

Коментар

• koko

Здравей желая на теб и всички колеги ти успешна седмица!

Коментар

• кабел

Аз моят току що го затворих за 43 пипса. Очаквах по-силно движение нагоре но май това ще му е.
                      In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• bnight

ima li niakoi lud vse oshte targuvasht iskam da obmenia edna ideia za diskusia

Коментар

• bnight

7630-50 e sell zona triabva da ia mine za koeto se molia ako ia probie sam prav, slagam stop na 0

Коментар

• bnight

Uspeh KOKO, dano da ne gi zapulva sus zagubata mi ot eventualnite kusi aud. Leka nosht i uspeshna turgoviya na vsichki.
                            Работа и заплата?

Коментар

• bnight

Varna tia 100p gap shte badat zapalneni do utre spored men i se nadiavam da si izbia zagubata s dosta dobar profit ako stane

Коментар

• bnight

Az imam limit prodajba na aud/usd ot 0,7471 bez stop s malka poziciya i cel kum 0,7380. Ti si znaesh za dulgite, prosto ne mislya che sega e momenta da vlizash s/u takova impulsivno dvijenie nadolu. Uspeh vse pak, az se ogranichavam SAMO s dulgi dolari s/u vsichko.
                                Работа и заплата?

Коментар

Working...
                                X