IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

Abe,kakvo mislite-pri iaponzite 6te ima li dvijenia ili pak umriala rabota?

Коментар

• кабелът и EUR/USD

Нов съм и търся съвет.Заиграхсе се с ЕВРО/JPI и в момента търпя загуби . Има ли някой виждане по тази двойка.

Коментар

• gbp/cad

KOKO вижданията ни за еврото се препокриват благодаря за направените оточнения поздравления за хубавия анализ дано да излезе и верен
        http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• gbp/cad

И Ирис мисли така

Eur/Usd North containment Zone at 1.19801.1965 for a Sell/South Entry Window to another decline break at 1.19 for a continuance test/break at the current South Low at 1.1867 for a South decline to 1.18271.18 basis.

Коментар

• gbp/cad

Атентатите свалиха петрола,но не и канадеца.Просто не знам вече какво става.Къде следите котировките на петрола.

Коментар

• gbp/cad

НФП то ще реши, ако го нямаше като дразнител трябва да е нещо такова

Коментар

• gbp/cad

KOKO какви са ти вижданията за eur/usd защото от всички той се държи най-нелогично. Имам на в предвид че утре NFP ще бъде доста добро поне такова е моето виждане по въпроса. Как мислиш 1.1750?
                http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• gbp/cad

Атентатите свалиха петрола, канада е голям износител плюс продажбата на паунди....основната игра на спекулантите в такива моменти е злато и швейцарец, тъйкато е неутрална страна със стабилна валута при кризи, Паунд швейцарец направи 400п за час днес..............

Коментар

• gbp/cad

Това е най-ниско ниво от юни 2001 г.

Коментар

• gbp/cad

Spored men rekordno visok petrol plus povsemestna kriza na paunda e dostatachno dobro obyasnenie...

Коментар

• gbp/cad

Може ли някой да ми даде логично обяснение за главоломното падане на двойката.За съжаление
                        съм дълъг и вече не издържам на нервното напрежение.Предварително благодаря на всички откликнали
                        на темата.

Коментар

• кабелът и EUR/USD

bnight, безимен, на едни вълни мислим. Само покупка на долари, поехме си въздух и пак бой по еврото.
                          Работа и заплата?

Коментар

• кабелът и EUR/USD

Thanx Monticar
                            Работа и заплата?

Коментар

• кабелът и EUR/USD

Дон Хуан, благодаря. Чак сега се прибирам.
                              Работа и заплата?

Коментар

• кабелът и EUR/USD

Никаква логика няма, още по- малко пък - аналогия с математиката може да се прави /за дроби с еднакъв знаменател/..., но онова , което писах за кабела, ИНДИКАТОРИТЕ не го потвърждават за EUR/USD.

Алогично е , и ще си кажете, че търся под вола - теле, но , така си е! Това ми виждат очите /такива са ми познанията - крайно оскъдни!/. Лошо е това, че колкото повече научавам, толкова хаосът по- пълен става и имам усещането, че целта се отдалечава ...

;-)))

Коментар

Working...
                                X