IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Прогнозки

Варна сценарият е същият, ако пробие 50 надолу иначе нагоре със стоп ревърс, но докъде, според мен няма да бяга много и довечера ще е пак ниско, това не е предпоставка за търговия
    Успех

Коментар

• Прогнозки

Поправка, опита да се формира сигнал за покупка беше фалшив.
      Работа и заплата?

Коментар

• Прогнозки

Днес като гледам началото на деня май пак ще продаваме долара, доста си е объркано всичко. Имам ордер за продажба от 1,2053 или чакам съответния сигнал за покупка да се появи на хоризонта.
        Не съм почитател на Фибоначи, но се се спряло точно в 50% от дъното за годината до оняденшния връх.
        Докато пиша виждам, че опита да се формира сигнал за продажба беше фалшив и май сме по сценария "бой по еврото".
        Работа и заплата?

Коментар

• mr>sheen

quote:
          Mr Sheen is just a nickname I gave to entering a trade after the dust has settled. (Mr Sheen is a brand name of polish ). I use it after big news events and also any other time I see the price retracing by 30 - 40 pips after a strong move on a 30 min chart. I move down to a 5 min chart and look for the price bouncing off wma20 or wma100 and closing in the opposite direction. I then take the breakout of that bar with the initial target being the previous high/low made (around 30 - 40 pips). Stops can be fairly tight at around 10 - 20 pips depending on which pair is being traded as anymore than this would be more than a normal pullback - it would be a reversal.

Mr Sheen is also a great tool for re-entering the cross trade if stopped out anywhere along the way or if the cross was missed due to being in the wrong timezone. I take partial profit at the initial target & let the rest run for the normal +50, +100 if seen with stops moved to breakeven.
          You've got it! Allow 30 - 40 pips for chf & gbp though as they have bigger swings. Stops can be fairly tight at around 15 pips because if the pullback is any deeper than this then it's in danger of being a reversal & not retracement.

Коментар

• БИРА

Добро утро и успешен ден на всички!
            днес мисля да играя анти доларово защото не виждам причина засега да залагам на гущера,
            имам едни зеленчуци в градината но Чичо Суап ги прекопава редовно и ще ги направя на салата евентуално около 1,33фр и 114/115 йени ./ или дет вика бай Кобург-кат м у доди времето/
            И класацията за бирата продължава!
            УСПЕХ!

Коментар

• bunny system

vsko добро утро колега за това "Mr. Sheen" не успях да намеря нищо за това и не е побликувано в моята статия. Надявам се ситемата да ти хареса аз лично не съм силно впечатлен от резултатите които дава но става да научиш нещо от нея има неща в нея които са наистина много полезни и аз лично ги полвам много. Успех ти желая на пазара.
              http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• bunny system

Системата на Бънигърл не е нещо особено различно, много хора сами си избират МА кросове и др за индикация, ценното на нейната система беше че когато я създаде и преди да натрупа пари всеки боже ден беше в чата на монейтека откъдето се бяха събрали гголяма група и търгуваха заедно по тази система в реално време, беше голям купон, още отвреме навреме се появява но ги няма тия организирани търговии по една система, въпреки че още се използва там, даже системата не е само това а едоста усъвършенствана вече, особено от към филтриране.
                Успехи

Коментар

• Варна затворих дългият си кабел от 7545 на 7631 и аз имам две поръчки долу за сел от 7523 и 7520, но мисля че има още път нагоре и ако преценя може да направя нова дълга, поне докато еврото не счупи фибото си на 50-60 което ще го прати веднага на 1.1980
                  Успехи

Коментар

• bunny system

Много хубаво си направил че си я качил на сайта си. Тука я описва доста подробно. Ако случайно нищо не излезе с моята система ще трябва да почна да експериментирам с тази. Значи всъщност трендовата и система е бъникроса, а рейнджовата- бьолингерите.

А какъв е този "Mr. Sheen" за търгуване на новини. Досега не съм го срещал.

Коментар

• Горещо препоръчвам продажба на кабел при пробив на 1,7525 и на евро под 1,2070.
                      Като гледам май и евро/паунд обръща и може една продажба да се пробва при образуване на необходимата фигура.
                      Йена над 112,27 също е интересна инвестиция.
                      Разходих се и забравих за днешните ми изпълнения и се надявам да не ги повтарям. Успехи на всички!!!

Засега слагам само ордер продава в кабела от 1,7524 и стоп 1,7604.
                      Работа и заплата?

Коментар

• финанс 5 на латиница обяснение : Финансе 1 беше кога ходих с къфарите до турция , да ама митничарите взеха да не ми взимат фалшивите долари де си ги печатах у къщи , отворих Финансе 2 -взех 10 заема от банките , дето не се връщат , да ама докато одих да викам по витошка ми инфлираха парите - НЕМА НА КЪДЕ РЕШИХ ДА СТАВАМ БРОКЕР - Финансе 3 - качвах си по 1 % цела година в сметката - да ама на нова година се натресках и ги загубих за 10 минути - стигнахме до Финансе 4 - е проумиах че на нова година не съм прегорел само аз и ми светна , то изгорели че има , ами що не им взема по некои лев преди да ги изгорат , че да горат по научно му,,, - е то риба в бг нема много и си стигнахме на думата - Финансе 5 - да ме пита некои за къж ми е при това и на латиница .... - пепи не е за теб просто ми доиде отвътре

Коментар

• JHB

глупости ,ден като ден .

Коментар

• usd

ЗАПОМНЕТЕ ДОБРЕ :
                            На 13 НИКОГА НЕ СЕ ТЪРГУВА !!! НИКОГА !

Коментар

• usd

според мен ще има още една атака за пробив на 2050 и ака не стане - бързо обратно ...

Коментар

• AWE...

AWE - моделът беше потвърден. Ще се радвам, ако сте хванали 80- 90 пипса - класиците не лъжат... понякога!

Успех!

Коментар

Working...
                                X