If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Но това не е панацея, няма още свещен граал или система която да ти гарантира профит, още веднъщ ще кажа ценното нещо на нейната система беше че киснеше нонстоп в чата и тъйкато вече имаше опита освен всичко постоянно казваше местете сега стопа тук там и тнт и всичко даваше добри резултати, сега една НИНА там е доста добра последователка, и това направи системата популярна защото много хора играеха и всеки допринасяше нещо, един например каже ама вижте стохастика друг ама и осцилатора става за филтър, беше ценно, аз помня че тогава на доста хора препоръчвах да киснат из сесиите там и на бнигхт и на други, наистина беше ценно, но по-скоро общността.
Виж във тоя форум ще разбереш как се развиват нещата от началото, прочети за ВМА крос и още два форума на последователи, ще видиш резултати и промени......... http://www.strategybuilderfx.com/for...splay.php?f=47
кумчо вълчо системата се инсталира по слединят начин:
1. Разархивираш фаиловете в директорията на Метатрейдър4.
2. Отваряш профила кръстен BunnyGirl Cross
3.Като го отвориш ще видиш графиките които ползва BunnyGirl за EUR/USD,USD/CHF и GBP/USD
Късмет ти желая.
Така изглежда сега.
Синята линия се превръща в съпротива.
Варна2,
За кабела пусни една линия от последния връх(на 1ч)през 7:00ч8:00ч на 13.07
Пробива ще те ориентира.
Дано не се натрапвам-само добронамерен съвет
Варна за еврото не съм сигурен дали ще удари 1,19 но мисля че канадеца има всички шансове да го направи
Някой който го играе да пусне една прогноза ако обича-
Благодаря и успех!
около 2110-30 току виж обърнало така че внимавай, ако мине това ниво има шанс да тръгне да си търси канала но корекция до 50% не предвещава голям ход нагоре
Коментар