IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• bunny system

Затварям дълго евро 20П

Коментар

• bunny system

Но това не е панацея, няма още свещен граал или система която да ти гарантира профит, още веднъщ ще кажа ценното нещо на нейната система беше че киснеше нонстоп в чата и тъйкато вече имаше опита освен всичко постоянно казваше местете сега стопа тук там и тнт и всичко даваше добри резултати, сега една НИНА там е доста добра последователка, и това направи системата популярна защото много хора играеха и всеки допринасяше нещо, един например каже ама вижте стохастика друг ама и осцилатора става за филтър, беше ценно, аз помня че тогава на доста хора препоръчвах да киснат из сесиите там и на бнигхт и на други, наистина беше ценно, но по-скоро общността.

Коментар

• bunny system

Виж във тоя форум ще разбереш как се развиват нещата от началото, прочети за ВМА крос и още два форума на последователи, ще видиш резултати и промени.........
        http://www.strategybuilderfx.com/for...splay.php?f=47

Коментар

• Bunny system

ili da mi prati e-mail na :
          chichko2002@mail.ru

Коментар

• bunny system

Koko, naipi6i ne6to pove4e za bunnysystem, 4e me zaintriguva? Moje6 li da dade6 nqkakav site? Ot kakva natzionalnost e?

Коментар

• Прогнозки

Добра работа отново Марио, точно тази линия ме кара да мисля че може да спре някъде там и да обърне, адмирации
              Успешни търговии

Коментар

• Bunny system

кумчо вълчо системата се инсталира по слединят начин:
                1. Разархивираш фаиловете в директорията на Метатрейдър4.
                2. Отваряш профила кръстен BunnyGirl Cross
                3.Като го отвориш ще видиш графиките които ползва BunnyGirl за EUR/USD,USD/CHF и GBP/USD
                Късмет ти желая.
                http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Прогнозки

Така изглежда сега.
                  Синята линия се превръща в съпротива.

Варна2,
                  За кабела пусни една линия от последния връх(на 1ч)през 7:00ч8:00ч на 13.07
                  Пробива ще те ориентира.
                  Дано не се натрапвам-само добронамерен съвет

Поздрави и успех
                  Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• Bunny system

njakoy moje li da opishe podrobno kak se instalira Bunny system v metatrader4

Коментар

• Прогнозки

Защо не изчакаш ревизията на продукта в 12, мисля че стопа трябва да е над 2130

Коментар

• Прогнозки

Май май вземам да клоня към продажба само, понижаваща свещ на дневна, пуснах един лот от 74 със стоп 90 за спорта.
                        Работа и заплата?

Коментар

• Прогнозки

Супер ми е объркано, фундамента и техниката давата много разнопосочни сигнали и се чудя дали въобще да отигравам каквото и да било.
                          Работа и заплата?

Коментар

• Прогнозки

Варна за еврото не съм сигурен дали ще удари 1,19 но мисля че канадеца има всички шансове да го направи
                            Някой който го играе да пусне една прогноза ако обича-
                            Благодаря и успех!

Коментар

• Прогнозки

около 2110-30 току виж обърнало така че внимавай, ако мине това ниво има шанс да тръгне да си търси канала но корекция до 50% не предвещава голям ход нагоре

Коментар

• Прогнозки

Вече имам и ордер за покупка от 1,2090 в евро и 1,7652 в кабел.
                                Работа и заплата?

Коментар

Working...
                                X