IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• GBP/USD bezimen

Нека се посмеем заедно в/у точната информация то платформата на Варчев: цената на петрола продължава да расте днес след като ураганът Емили е разрушил част от нефтодобивните мощности на Венецуела в Мекс. залив.

Апропо дне цената на петрола е към 57,40, което е далеч от истината. Сигурно Ройтерс лъжат(хахаха).

И така Варчев подлъгват своите клиенти, не знам кой им пише новините, но са смешни. Дават и новини за Bank of America, въпреки че с акции не може да се играе. Напоследък направо ме убиват с глупостите си. Преди дни имаше страшни шипове в двете посоки в евро/$, ауд/$ и кабел точно в 21,00. В $/франк липсваха шипове, като на всички им е ясно че почти огледално с евро/$. Викам им че ми прилича на обиране на стопове, те отговарят: форекса е динамичен и волатилен пазар и това са котировките(само дето шипове нямаше при друг брокер). На сутринта шиповете в едната посока вече ги нямаше. Те ми заявиха, че не филтрирали графики, а как ги филтрират не е истина.

Сега вече 100% ще им вляза в черния списък и ще ми гонят стоповете като империалисти.
    Работа и заплата?

Коментар

• GBP/USD bezimen

Влязох дълго доларо с/у кад. Смятам да я задържа позицията за по-дълго време.
      Работа и заплата?

Коментар

• GBP/USD bezimen

na fxcm ima 41 na rx 39
        na sts ne znam nqmam tam account

Коментар

• GBP/USD bezimen

да

Коментар

• canadec

na realnata mi ima daje 39

Коментар

• GBP/USD bezimen

Моля някой да ми каже дали е имало при него котировка 1,2135 в канадец. Благодаря!!!
              Работа и заплата?

Коментар

• GBP/USD bezimen

Безимен,днес е скучно и мислех да се позаяждам с тебе,тъй като ти винаги отговаряш на заяжданията и времето минава по-лесно ......да де,ама вече не е интересно и бих искал да се извиня за преди....
                Не мисли,че не греша,все някъде се подхожда емоционално и тогава нищо не помага......Сега имам от около 2 месеца къса на Долар/Суис със средна цена в момента 1,2339 и сега чакам по-високи нива на двойката за да продам още малко ...например около 1,2950 ,което за мен ще е евентуален край на c от(b) и после до към 1,23-1,25 за завършване на корекцията.
                Може и да не следиш гореспоменатата двойка,но тя е огледало на Е/Д с разликата,че откатите при Д/Ш са по-големи .
                Успешен ден!

Коментар

• GBP/USD bezimen

Sorry, friend Yulian A,

1. Невъзможно ми е да комуникирам на английски, защото съм много ограничен в интелектуално отношение и не зная чужди езици!
                  2. Изключително трудно ми е да влизам в диалог /освен с голямо закъснение, което понякога няма смисъл/ с уважаваните от мен трейдъри, ползващи този Форум!
                  3. Ако проявяваш интерес към AWE- модела на Елиът /или Елиот- виж и това произнасяне на името на класика не знам, направо в земята потънах от срам.../, върни се назад в тоя Форум и ще видиш линкове, които ще ти свършат работа.
                  4. Не съм учител във Форекса, още повече на хора, които, вече писах, са на светлинни години напред от мен в тази материя, между тях поставям и теб, Юлиан А!

Успех!

Коментар

• Нов FOREX анализ

Технически нива за 15 юли

Коментар

• just

Ясенчо, паунда е buy on DEEPS в eur/gbp, както е модерно да се казва тук напоследък ))

Коментар

• PPI

http://mam.econoday.com/reports/US/E.../07/index.html

za 15:30

Коментар

• eur

GGG,
                          Нали знаеш,че колкото повече хора виждат едно и също,толкова повече ...............грешат!!
                          forexboy,
                          може и метла да е ))))))

Виждането ми е само ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ!!
                          Няма и 1% сигурност на този пазар!
                          Успех
                          Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• just

Данните каквито и да са, знаем че промяна няма да има.
                            Работа и заплата?

Коментар

• eur

Марио, предлагам да не е умната, нека русата да е)
                              Иначе докато се мотаме в тоиз рейндж всички варианти са възможни

Коментар

• Mario

Moeto mnenie e podobno za eur-to.

Eto tuka sum pusnal niakolko grafiki:

http://www.forex-freezone.com/forum/viewtopic.php?t=5

Коментар

Working...
                                X