If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Червените са лъчите(поставил съм ги на 30мин.)
Червените хоризонтални,преполагаем според мен зиг-заг до вторник.
Защо до вторник??не зная-така ми излезе(изкарал съм го от дневна според показанията на OsMA)
...да ме извинят и Морската пяна /Seafoam/ , и всички други представителки на нежния пол от този Форум, но всичко се направлява от нашето /имам предвид "мъжкото"/ въображение: и желанието да се занимаваме с Форекс, както и желанието да притежаваме точно избрана от нас жена. ПРИРОДАТА Е ЗАЛОЖИЛА в нас едно много ценно качество- интереса за продължаване на живота /дори този на брокерите.../, здравият хазарт...
...и си въобразяваме, задоволявайки нашите желания, че ние управляваме цялата природа... и прогреса..., а сме си едно нищо: играчка на природата... и на брокерите, като представители на /ТАКА МИСЛЯ!/ по- рационалното начало...
Никак не ги оправдавам, но който от нас може, няма да се спре в устрема си и 10 "кожи да смъкне" от гърба на някой хитруващ брокер, мисля...
Варна то кой ли български брокер си заслужава, хубавото е че можеш да ги псуваш на матерен език като згафят. Много е важно брокера да има филтър СТС имат и що годе става.
Не ми изглежда завършено възходящото движение, еврото трябваше да гони 55-80 а кабела 60-80
Успех
Добър ден на всички.
Изглежда не съм изтървал нищо съществено ,но като чели това затишие през последните два дена е предвестник на някаква буря.
Варна 2 ,намери се друг брокер щом не си доволен аз рично съм на СТС сравнително добре нямам сериозни оплаквания сомо че суапа е ковти и примерно когато се очаква някакви важни новини еще в 9,00ч правя запитване ще има ли забранена зона теми отговарят примерно в16,50 а тя е свършела в 16,00 ,обаче 1 минута преди да влезе в сила получаваш мейл по вътрешната поща.
Успешен ден на всички!
Коментар