IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• кабел???

Мисля /ех, ако наистина можех.../ , че ни гласят още едно слизане под 1,7540...

Коментар

• hajde

long cable 7589

Коментар

• hajde

hajde uspeh na vsichki!!!

Коментар

• !

Червените са лъчите(поставил съм ги на 30мин.)
          Червените хоризонтални,преполагаем според мен зиг-заг до вторник.
          Защо до вторник??не зная-така ми излезе(изкарал съм го от дневна според показанията на OsMA)

Това не е предпоставка за търговия!!

Коментар

• !

mario paste edna grafika da vidim

Коментар

• !

...да ме извинят и Морската пяна /Seafoam/ , и всички други представителки на нежния пол от този Форум, но всичко се направлява от нашето /имам предвид "мъжкото"/ въображение: и желанието да се занимаваме с Форекс, както и желанието да притежаваме точно избрана от нас жена. ПРИРОДАТА Е ЗАЛОЖИЛА в нас едно много ценно качество- интереса за продължаване на живота /дори този на брокерите.../, здравият хазарт...

...и си въобразяваме, задоволявайки нашите желания, че ние управляваме цялата природа... и прогреса..., а сме си едно нищо: играчка на природата... и на брокерите, като представители на /ТАКА МИСЛЯ!/ по- рационалното начало...

Никак не ги оправдавам, но който от нас може, няма да се спре в устрема си и 10 "кожи да смъкне" от гърба на някой хитруващ брокер, мисля...

;-) Успех!

Коментар

• s

Излезе ми след 2 дни(от хая)до целите от графиката(която постнах днес).
                Най вероятно според мен 62%.

Коментар

• s

Друго което надолу ме притеснява да скоча е 1.2015 - 61.8% от 1.1875-1.2255, това точно вълкът го дава като опасно на графиката също

Коментар

• s

Добре че го виждаш 10*

Коментар

• s

Марио това ясно но чак пробив на 2050 ще ни закара на 1980 а до тогава може ако 2110 падне да има сигнал за 2180

Коментар

• s

КОКО,
                        Пусни вълчите лъчи-нещо ме съмнява!
                        Успех

Коментар

• s

http://www.freewebs.com/mswilson/doc...nnelMethod.htm
                          http://www.freewebs.com/mswilson/doc...nnelMethod.htm

Коментар

• Varna2

Варна то кой ли български брокер си заслужава, хубавото е че можеш да ги псуваш на матерен език като згафят. Много е важно брокера да има филтър СТС имат и що годе става.

Не ми изглежда завършено възходящото движение, еврото трябваше да гони 55-80 а кабела 60-80
                            Успех

Коментар

• Varna2

Добър ден на всички.
                              Изглежда не съм изтървал нищо съществено ,но като чели това затишие през последните два дена е предвестник на някаква буря.
                              Варна 2 ,намери се друг брокер щом не си доволен аз рично съм на СТС сравнително добре нямам сериозни оплаквания сомо че суапа е ковти и примерно когато се очаква някакви важни новини еще в 9,00ч правя запитване ще има ли забранена зона теми отговарят примерно в16,50 а тя е свършела в 16,00 ,обаче 1 минута преди да влезе в сила получаваш мейл по вътрешната поща.
                              Успешен ден на всички!

Коментар

• GBP/USD bezimen

Varna zashto ne gi smenish?
                                moga da ti preporycham pishi mi na e-maila

Коментар

Working...
                                X