IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• nass

И аз мисля че безпричинно ще го продават долара.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Будала

щом си на ниво- "..и кога не.".по-добре си отвори 1/3 акаунт който да пробваш да не фалираш за 1 месец. ако след месец още имаш сметка сложи и останалите 2/3 от сумата с която смяташ да работиш. успех. sell gbp/usd 1.7507 stop 1.7537 .

Коментар

• US

За що имам чуството ч е долара ще го бъхтят

Коментар

• Будала

Да ,стоповете са важни -да знаеш кога да сложиш и кога не...

Коментар

• Будала

будала за проблем при теглене съм чувал само веднъж преди около 4 години в някаква фирма базирана като ошфорка на каймановите острови, иначе няма проблем . най-важното е да влизаш на цената на която зададеш и да няма странни спайкове които ти обират стопа. някой беше писал по-долу "рефко"-добър вариант е ако не играеш кросове защото спреда е страшен там. успех и умната./т.е. слагай си стопа винаги и остави системите с допълване в губещи за другите/

Коментар

• съвет

Все пак попрочетох туй онуй ,ММ и др. Горе долу се познавам и реших че това са оптималните параметри на акаунт за мен. Мини акаунт заминава преди да си разбрал за какво става дума .И може да му стане навик на човек да губи.

Коментар

• Будала

Говори от свое име..."пич"

Коментар

• Будала

"..... 5 до 10000 $ "
                  Пич не дразни аудиторията.Тук 90% са със сметки от 1000$ макс.

Коментар

• съвет

buda

ako ti e purvi real accaunt - nedei da se kahurish kak shte si teglish profita redovno .... na +95% ...nqma da ti se nalozi
                    ne se hvurlqi s seriozni cifri. batisai 2-3 po-malki acanta puk posle.

pozdravi i uspeh na vsi4ki

Коментар

• съвет

МММ ,може би имаш предвид "вътрешна волатилност " предизвикана от брокера? В брой 74 на Форекс магазин имаше нещо за стоп политиката на брокерите.Не знам до колко са мит или реалност тези неща.Иначе волатилността е единствения източник на печалба (загуба) на тоз пазар...Аз съм на фаза ,когато мисля че демото почва да ми вреди -хакам поръчи без да мисля ,трябва нещо да ме дисциплинира .Но мисля да започна с 5 до 10000 $ -нормален акаунт.Затова и ме интересува въпроса за сигурността на парите -все нещо ще остане...

Коментар

• съвет

МММ ,може би имаш предвид "вътрешна волатилност " предизвикана от брокера? В брой 74 на Форекс магазин имаше нещо за стоп политиката на брокерите.Не знам до колко са мит или реалност тези неща.Иначе волатилността е единствения източник на печалба (загуба) на тоз пазар...Аз съм на фаза ,когато мисля че демото почва да ми вреди -хакам поръчи без да мисля ,трябва нещо да ме дисциплинира .Но мисля да започна с 5 до 10000 $ -нормален акаунт.Затова и ме интересува въпроса за сигурността на парите -все нещо ще остане...

Коментар

• съвет

Има ли някой, който още смята че цифрите не се манипулират???
                          In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• съвет

идеална за скъсяване , но малко ро късно

Коментар

• съвет

кава хубава кръгла сума

Коментар

• съвет

60

Коментар

Working...
                                X