If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
nass слагай,стопове иначе не виждаш ли всичко върви наобратно,аз дори незнам от къде идват котировките,с който и да говоря все разни общи неща ,а къде е този компютър кадето обработва всички заявки и определя котировките, нямаго ,и практиката на данни да играеш на обратно е най добра, но за кратко
за съжаление стс вече не са съпоставими. по нова година бяха, ама побългариха и те нещата...но имат няколко други плюса за които ще се сетиш и сам. малък жокер- тегли и вкарвай пари там само кеш.
Буда ла, никога не съм ползвал БГ брокер, но като чета из форума не са много стока. Аз мога да ти препоръчам Рефко. Както писа по-долу Seafoam допреди няколко месеца имаха понякога проблеми с платформата, особено при по-важни данни. Това го оправиха и в момента са ок. Плюс това, мисля че те са единствените които отварят в 21:00 БГ време и по този начин ще се спасяваш от така наречените гапове, които понякога са по 50-60 пипса при брокерите които отварят по-късно.
Успех ти пожелавам
In the state of nature profit is the measure of right.
Някоя вечер като праснат 1-2 фигури за половин час. Обаче ти аз ще спим и щесе събудим минуси под възглавницата.
мислиш ли че големите нямат информация за всички важни неща и че няма уговорки между дях да се пробие определено ниво в определен момент?
Точно това имам предвид ,че загубата на 1000 $ едва ли е толкова дисциплинираща ,колкото на по-сериозна сума.Съответно и мисленето е по-мотивирано.Но да не влизам в психология де ,много е писано и за това .А в този форум съм чел и много за и против стоповете.Относно български брокер , направо - стс съпоставими ли са с външен брокер ( основно такива базирани на метатрейдър) ?
supertrader, аб е не етака безпричинно -тази манипулация на цифрите за които РРР и аз лично съм убеден не е ли достатъчно важна причина,от друга страна си мисля це може да го ирзежат яко нагоре да разтварят големите самосвали и после ще еим по-леко по пътя надолу.
и за съм се натоварил с долари но имам още повече за обратния път
успех на всички!
Играй с най малките възможни лотове с реални пари, докато се научиш. Може и при български брокер. Пази си капитала да го вкараш когато системата ти на търговия стане печеливша. Изглежда лесно но не е. И аз се чудех може ли всички да са такива глупаци че да си издухват първия акаунт, обаче се оказа че работите са по-сложни. Може да минат години и пак няма гарнация че ще започнеш да изкарваш пари от форекс.
Коментар