IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• gbp/aud+

сложих гo eй така -тото ,нямам графика

Коментар

• gbp/aud+

2.3150

Коментар

• gbp/aud

nass, че ще върне е сигурно. Въпросът е от къде и кога. ) Все пак къде ти е стопчето, пепел ми езика? Щото моето доста близко съм го сложил ми се гледа Успех!
        Buy high, sell higher!

Коментар

• gbp/aud

Между другото, има ли фенове на NOK тук? Лично на мен любимите ми инструменти са с NOK, особено срещу други "екзотики" като киви или австралиец примерно. Да не говорим за слабостта ми nok-хиена. Има ли други луди като мен?
          Buy high, sell higher!

Коментар

• gbp/aud

ще върне поне 100пп-вече купих
            успех!

Коментар

• gbp/aud

Пиво, прав си за съжаление няма. Също така за съжаление вече "натиснах спусъка". Удължих от 2.3223 пък каквото това. Успех!
              Buy high, sell higher!

Коментар

• gbp/aud

Да дъно е, месечно, но засега няма сигнал за покупка.
                Успех!

Коментар

• gbp/aud

блгд!
                  шъсъ пробвам!
                  успех!

Коментар

• gbp/aud

2.3187 - в момента мъчи тройно дъно - при мен е от 26.10.1998
                    Buy high, sell higher!

Коментар

• gbp/aud

някой има ли месечна доя постне тука ,звънна ми алармата смятам да пусна една дълга -няккво дъно но при мен е седмицна до май 2003
                      ,дайте малко инфо
                      благадаря и успещна търговия!

Коментар

• съвет

Прав си. Със загубите се справям добре. Но с печалбите още не мога да свикна. Ако вчера съм налравил рекорд 700-800 лв. днес решавам да го подобря и накрая всичко отива на кино. Още не мога да преодолея тази психологическа настройка. Става въпрос за реална търговия.
                        http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• съвет

Абе господа и дами , Човека ви пита за платформи вие го наплашихте ))
                          Слушай сега какво ще ти кажа аз приятел !
                          Сложи толкова , колкото можеш да загубиш без да те заболи много.Може да са 10к ,50к, 100к - няма значение. Това е единственото правило)))
                          И още 3 ПРАВИЛА / да се вкл. в общия тон и аз де /
                          1ДЪЛГОСРОЧНА ТЪРГОВИЯ!!!
                          2ДЪЛГОСРОЧНА ТЪРГОВИЯ!!!
                          3ДЪЛГОСРОЧНА ТЪРГОВИЯ!!!
                          ЖЕЛАЯ ТИ УСПЕХ !

Коментар

• Че във форекса какъв буда елемент има? ))

Аз като легна на плажа и от всички посоки на света около мен едни прелести се люлеят, мамаааа. Ей това е рай, ей тука има буда елемент. Направо съм като в Тибет. Мноо високо се понасям. А на Форекса, ако не е за пари за какъв буда елемнт става дума, хе хе хе. Форекса си е жива мъка и къртовски труд и като печелиш и особенно като губиш. Па тъй го виждам аз (работник с червен потник, хе хе хе).

Ако някой има 50000$ и търси буда елементи със сини очи и руси коси, може да ми пише на адрес:
                            трамвайната спирка на "Лъвов мост", таванче номер ..., и т.н. ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Айде със здраве!

Коментар

• do piwo

ами печалбата отначало беше от външна търговия, а загубите от форекс,
                              но и двете дейности си ги върша сам.
                              Постепенно везните с течение на времето се наклониха към форекса,
                              но това не пречи да направя някоя външтърговска сделка, която си идва от само себе си,
                              когато си в бранша ховече от 20 години....

Коментар

• съвет

това да загубиш 50000 на форекс няма нищо общо с това дето
                                го разправяш, че си губил някакви други 50000 нещата са несравними

Коментар

Working...
                                X