If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
nass, че ще върне е сигурно. Въпросът е от къде и кога. ) Все пак къде ти е стопчето, пепел ми езика? Щото моето доста близко съм го сложил ми се гледа Успех!
Между другото, има ли фенове на NOK тук? Лично на мен любимите ми инструменти са с NOK, особено срещу други "екзотики" като киви или австралиец примерно. Да не говорим за слабостта ми nok-хиена. Има ли други луди като мен?
някой има ли месечна доя постне тука ,звънна ми алармата смятам да пусна една дълга -няккво дъно но при мен е седмицна до май 2003
,дайте малко инфо
благадаря и успещна търговия!
Прав си. Със загубите се справям добре. Но с печалбите още не мога да свикна. Ако вчера съм налравил рекорд 700-800 лв. днес решавам да го подобря и накрая всичко отива на кино. Още не мога да преодолея тази психологическа настройка. Става въпрос за реална търговия.
Абе господа и дами , Човека ви пита за платформи вие го наплашихте ))
Слушай сега какво ще ти кажа аз приятел !
Сложи толкова , колкото можеш да загубиш без да те заболи много.Може да са 10к ,50к, 100к - няма значение. Това е единственото правило)))
И още 3 ПРАВИЛА / да се вкл. в общия тон и аз де /
1ДЪЛГОСРОЧНА ТЪРГОВИЯ!!!
2ДЪЛГОСРОЧНА ТЪРГОВИЯ!!!
3ДЪЛГОСРОЧНА ТЪРГОВИЯ!!!
ЖЕЛАЯ ТИ УСПЕХ !
Аз като легна на плажа и от всички посоки на света около мен едни прелести се люлеят, мамаааа. Ей това е рай, ей тука има буда елемент. Направо съм като в Тибет. Мноо високо се понасям. А на Форекса, ако не е за пари за какъв буда елемнт става дума, хе хе хе. Форекса си е жива мъка и къртовски труд и като печелиш и особенно като губиш. Па тъй го виждам аз (работник с червен потник, хе хе хе).
Ако някой има 50000$ и търси буда елементи със сини очи и руси коси, може да ми пише на адрес:
трамвайната спирка на "Лъвов мост", таванче номер ..., и т.н. ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ами печалбата отначало беше от външна търговия, а загубите от форекс,
но и двете дейности си ги върша сам.
Постепенно везните с течение на времето се наклониха към форекса,
но това не пречи да направя някоя външтърговска сделка, която си идва от само себе си,
когато си в бранша ховече от 20 години....
Коментар