IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• AUD/USD

niakoi sledi li tazi dvoika,4e ot 0.7539 vliazoh za nadolu(predi 6 4asa),a promiana-nikakva.po4nah da se pritesniavam.

Коментар

• eur/aud

sell stop 1.5940, stop 1.6160
      3 lota, двата ги затварям при първи положителен бар на дневна, третият му измествам стопа на нула.

Успешен ден на всички!

Коментар

• GBP/USD

Днес и за психологически нива - съпротиви ставаше дума по едно време. Съжалявам, но, без да се съобразявам с бариерите, аз и тази последна /дали ще е последна?.../ стъпка надолу ще направя , за да изпълня /и проверя/ очакванията на класиците за таргет 1,7435 /ИЛИ ПО- МАЛЪК!!!/ от H&S на 15 мин. графика за кабела...
        Имам някои съмнения, но ако не излезе очакваното, тогава ще ги разгледам...

Лека и успехи!

:-)

Коментар

• съвет

a

Коментар

• съвет

Много ми се иска сега да се пообяснявам и пооправдавам на всички като истински новобранец ,обаче ме мързи ,за което се извинявам.Ше погледам Дж.Лено и затварям .Лека нощ.

Коментар

• ЗАБРАНА

supertrader хайде влез в чат-а ако обичаш
              http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• ЗАБРАНА

Е чак забрана , ще направи някое и друго измамно и изнервящо движение , то и евро паунд ще провлачи една опашка от барове от края на фигурката на дневна и до там ще е.Е то вече не им остана на американците с какво да не са се похвалили , баланса тепърва ще се подобрява а долара не , и така ще стане евтин петрола и акциите скъпи.Ще има разходки на юг предизвикани от по-упоритите сметки след като тръгне нагоре . Но нормално е долара да е силен закратко , другото е Европа да се разпадне !!!!
                D.Y.F-091066

Коментар

• ЗАБРАНА

ЗАБРАНЯВА СЕ ДА СЕ КУПУВА ПОВЕЧЕ ДОЛАРА СРЕЩУ ДРУГИ ВАЛУТИ !
                  ДО ТУК !

Коментар

• piwo

piwo извиняваи че чак сега ти пиша но излезох да пия една кола с приятели. Та сега се прибирам понеже имам много несвършена работа както беше директен с мен така ще бъда и аз много хора от форума ме познават и никога не никои друг не е писал от мое име това до което съм стигнал е благодарение на личният ми опит и на това че родителите са ме въспитали много свободомислещо и последните 5 години се справям самостоятелно с всички проблеми които са ми на главата с учене и всичко останало. Иначе желая ти успех и за в бъдеще ще ми е изключително приятно да водим една по тясна кореспонденция ако имаш желание разбира се винаги съм отворен за нови идеи. мейл-а ми е bnight@bitex.bg пиши ми ако имаш желание. Supertrader ще ти отговоря утре на мейл-а че сега съм много изморен а както ти казваш хубавият сън на моята възраст е най-важен . Успешна японска сесия на всички.
                    http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• PPP

Кабел , евро и швейцарец са нагоре въпроса е къде да се купят!Изгодно имам в предвид!Швейцареца не става за купуване , но долара ще окапе от там като вземат да го затварят.Причини за това си очакване не виждам , значи безпричинно ще е !
                      D.Y.F-091066

Коментар

• съвет

buda la, чета те внимателно и смятам , че имаме еднакви проблеми. моят мейл е : alexandar_nikolov@gbg.bg

Коментар

• Добър сайт, засега безплатен

Until August 5th, open access is available to www.ifrmarkets.com for content
                          information and to view our revamped pages. Check out the website now!
                          In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• gbp/aud+

според мен в кроса стоп по-малък от 2 фигури си 'плаче' да бъде отнесен....
                            иначе нивата са МНОГО примамливи за дълга...бих купил малко със стоп под 2.3000 (нищо че около 2.32 са ключови нива...) и бих добавял (нагоре!) през 2 фигури.

но в момента съм къс CAD/CHF (1.0630) ... майсторите са прави като казват да не се ловят върхове...но .. както и да е на седмична( а и не само) си плаче за селл.. ако съм уцелил ще добавям през 1-1.5 фигури до 1.00-0.98 .

или ще пия една студена лимонада на 1.10

поздрави и успех на всички

Коментар

• съвет

buda la:ne si na 15 ,ne si i na 20 godini zna4i si ot 21 do 24 godini i kakvato i profesia da ima6 ne moje6 da si predstavi6 kolko pari sa 50000$ i ne se pravi na" pa4ka" kakavto ne si

Коментар

• gbp/aud

Добра вечер,
                                Днес след неравна борба с пазара се оттеглям с 2 пипа печалба. Много пъти се опитах да го излъжа, и той мене много ме лъга. Докато сме в този рейндж/консолидация(изкл. кабела) няма смисъл да се играе. Аз лично ограничавам желанието си да играя нагоре и ще чакам сигнал за продажба(пробив на 1,2019). Тези фалшивите сигнали за покупка просто ги игнорирам.
                                Гледам, че се дикутира паунд/кенгуро и единствения извод, който мога да направя е че да се търси дъно в тази двойка е равно на самоубийство.
                                Имам следните ордери:
                                buy eur/usd @ 1,2260
                                sell eur/usd @ 1,2018
                                sell aud/usd @ 0,7468

Успех на всички!
                                Работа и заплата?

Коментар

Working...
                                X