If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Кабела ще направи двойно дъно , просто няма начин най-много може да потъне със 100п още максимум и е нагоре.Чакам го да изплува обаче и го грабвам , от нищо не зависи това да стане , какъвто щат фундамент да пуснат , факта че има прясно бързо изтегляне си е факт , както и този че еврото рухна веднага рязко след върха си 1.36.. и това трябваше да ни покаже да не влизаме дълги , но с омотаването се забравихме - друго развитие освен W , което трябва да опише кабела на дневна не ми изглежда резонно.Освен някои бомбаджии да са го прицелили само тогава може да стане драскана графика и сслучи ли се пробив поне до 1.66 пътя е неизбежен , искам да кажа да пробие и резервната фигура.А и еврото което купуваш трябва да даде индикации с бързо изтегляне на горе и да рисува шипове такива са ми очакванията.А въз основа на тях ще имам и позиции надявам се!
Varna 2 затова често позициите ни съвпадат защото и аз ползвам същата идея просто днес нивото за този пробив беше 1.2040 за това нямаше риск . Успех ти желая.
бнигхт, входа ми е на 1,2018. Играя предимно пробиви, другите сделки според мен са изложени на по-голям риск. Вчера имах огромно желание да скъся ауда от 7840 някъде, но прецених, че е по-добре да продам при пробив(ако стане).
Коментар