IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Позиции

Добро утро
    Къси USD/JPY от 112.70
    In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• just

OK записах си мейла ти.

Коментар

• Koko

Кабела ще направи двойно дъно , просто няма начин най-много може да потъне със 100п още максимум и е нагоре.Чакам го да изплува обаче и го грабвам , от нищо не зависи това да стане , какъвто щат фундамент да пуснат , факта че има прясно бързо изтегляне си е факт , както и този че еврото рухна веднага рязко след върха си 1.36.. и това трябваше да ни покаже да не влизаме дълги , но с омотаването се забравихме - друго развитие освен W , което трябва да опише кабела на дневна не ми изглежда резонно.Освен някои бомбаджии да са го прицелили само тогава може да стане драскана графика и сслучи ли се пробив поне до 1.66 пътя е неизбежен , искам да кажа да пробие и резервната фигура.А и еврото което купуваш трябва да даде индикации с бързо изтегляне на горе и да рисува шипове такива са ми очакванията.А въз основа на тях ще имам и позиции надявам се!
        D.Y.F-091066

Коментар

• cable

riber ako nqma da te zatrudnq i na men mi e interesno p vyprosa

Коментар

• cable

closed +20p

Коментар

• EUR/USD

bnight, събота и неделя, най вероятно ще ти пиша по въпроса.

Коментар

• cable

stop 0

Коментар

• EUR/USD

rider в кабела вход-а ми беше 1.7460 ама не го отиграх понеже по принцип не го играя кабела.
                  http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• EUR/USD

SAR 90

Коментар

• gpb

kys cable ot 1.74

Коментар

• EUR/USD

rider не този софт за първи път го чувам какво представлява ???
                        http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• EUR/USD

lpng cable 7399

Коментар

• EUR/USD

Пишете ме в групата. Къс от 1,2049. и 1,7439
                            bnight, ползваш ли scalper V1.3 ?

Коментар

• EUR/USD

Varna 2 затова често позициите ни съвпадат защото и аз ползвам същата идея просто днес нивото за този пробив беше 1.2040 за това нямаше риск . Успех ти желая.

Коментар

• EUR/USD

бнигхт, входа ми е на 1,2018. Играя предимно пробиви, другите сделки според мен са изложени на по-голям риск. Вчера имах огромно желание да скъся ауда от 7840 някъде, но прецених, че е по-добре да продам при пробив(ако стане).
                                Работа и заплата?

Коментар

Working...
                                X