If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги, кутсузът си е такъв до край: до 5 часа я откарах, но не... Движението трябвало в 6,30 да се състои, но кой да ми каже, забравиха ме "нашите" хора...
През нощта четох нов модел, работих по него /малко бавно се оправям с Ексела, но става/ няколкото варианта на движения. Тази сутрин все още работя , защото вариантите са много, това си го знаем... Първите впечатления: много точни ПРЕДВИЖДАНИЯ /точно число като таргет- до 2- 3 пипса разлика!!!/ , след като започне да ни се заформя фигурата от цените на екрана!!! Но какво ли може да бъде определено изобщо сигурно?... ;-)))... на този свят...
Обърнете внимание на модела на Хартли и неговото разширение, наречено "Трите стъпки" - вид прочит на вълноброенето и прилагане на числата на Фибоначи... , по- рационален /според мен!/. Най- вероятно вие ще се ориентирате по- бързо от мен в материята, има го в сп. Forex Magazine №42.
vhk, аз много съм му събрал на ауда. Пробив на 0,7469 ще даде добър тласък надолу, там доста стопчета са се събрали най-вероятно с това тройно дъно на 30 мин.
Каква я мислех и каква взе да става?Вълна "c" от карекцията мина и замина 76,4% фибо на последното движение надолу,което ме навежда на мисълта,че вълновия модел модела трябва да се преразглежда....някой колега вълноброец има ли идея какво става ?
Коментар