If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Bolero, ако успееш да ме убедиш, че експерта е добър и има реален back и forward test, аз ти гарантирам, че ще ти уредя приличен акаунт и ти ще взимаш част от профита. На повече от това едва ли има смисъл да се надяваш.
Освен това няма сериозна организация, която да ти плати за някакви въздушни неща. Е разбира се балъци бол, въпреки че и те намаляват с всеки изминат ден. Просто това което си постнал е НИЩО, абсолютно НИЩО. От опит знам че 99% от тези които се опитват да си продават системите или да ги дават под наем, не струват нищо (системите де).
Така че, ако искаш някой да те вземе насериозно - дай доказателства.
Не става въпрос да работят в миналото. Това не е тест на history. Както виждаш това е реална графика а не тест . Ордерите са реални . А относно печеленето не се оплаквам
А за твоя професор си адски прав.
Целта на темата е да убедя тези дето са противници на EA да видят че може да се печели и да се спи спокойно
Засега не давам . А за продаване се замислям . Все пак 2 години ми коства това безсънни нощи . А от друга страна като се замислиш и на каква цена да го продам . При положение че печели тои е безценен. Но
все пак всяко нещо си има цена Поне труда
Мога да те зарина с програмки, които работят идеално в миналото!!! :-)
Ако си хванал бога за оня работа и си измислил нещо гениално си трай и печели! :-) Защо ще раздаваш печалбата си на други хора?
Един мой професор от Харвард веднъж ми каза:
- Има два сигурни начина да изкараш пари на форекса:
1. С изнасяне на лекции: Как да забогатеем от форекса!
2. С продажба на софтуери за търговия на форекс!
Виж как знаеш Аз затова ти казах че не се продава. Определено го усъвършенствам от 2 години насам. Няма нищо общо с тия безплатните и тия дето ги продават по 15-20 $ . Само като чуеш цената и можеш да разбереш за какво става дума . Виж за под наем мога да помисля за някакво решение. Относно сорс кода , определено ще е скрит нали за това е Ex4.
Поздрави и успех в търговията
ок, продаваш..., аз ако печеля както си показал на платформата, повярвай ми щех да продължавам да го правя и никой немаше да знае за това. По принцип експерт не се продава, а се отдава под наем чрез сорс код за определен/договорен/ период.
Засега не давам . А за продаване се замислям . Все пак 2 години ми коства това безсънни нощи . А от друга страна като се замислиш и на каква цена да го продам . При положение че печели тои е безценен. Но
все пак всяко нещо си има цена Поне труда
Занимавам се от доста време повярвай ми . И определено имам опит ,не е въпроса в chartove. Ако виждаш това не е тест на histori a е реална графика. Относно кода нямам намерение определено да си хвърля 2 годишен едва ли не денонощен труд ей така на вятъра
Ами ОК съгласен съм с теб. Зашо тогава постваш изобшо нещо което няма смисъл за другите...? Абе всъшност какво съм седнал да пиша -твоя си работа.
Занимавам се от доста време повярвай ми . И определено имам опит ,не е въпроса в chartove. Ако виждаш това не е тест на histori a е реална графика. Относно кода нямам намерение определено да си хвърля 2 годишен едва ли не денонощен труд ей така на вятъра
bolero, вместо да даваш резултати давай кода! Мога да те залея с резултати и performance charts изглеждащи перфектно, но реално не вършейки никаква работа. Ако се занимаваш наистина от толкова време би трябвало да го знаеш.
Здравейте
Нов съм във форума , но това не значи че не се занимавам отдавна с валутна търговия. Вече 7 години се блъскам с това животно наречено форекс . След прочитането на 150-200 книги на английски и руски в които общо взето нещата се повтарят установих поне за себе си че да се играе с експерти е най доброто решение. Вече повече от 2 години пиша и тествам различни експерти писани от мен и мисля че вече съм постигнал някакво добро решение. Това го пиша с цел да разубедя повечето които си мислят че с експерти не може да се печели. Никой друг освен експерта не може да даде това спокоиствие на търговия. Няма емоционално сключване на сделки, няма "ами ако сега се върне" или "ако не съм прав" и т.н. път по които повечето от нас са минали. Поствам резултати които съм постигнал с моя експерт . някои от тях са на реална сметка.
Желая късмет и успех на всички http://forexexperts.net/account/test2.htm http://forexexperts.net/account/test.htm
Коментар