If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Значи, според мен е безмисленно тая тема да се задълбочава по-вече. Кой по-добър, кой по-зъл - някой щом си е открил сметка при него е ясно,че не го е направил не на сляпо, а с нечии препоръки и свое проучване. Ясно е и че в момента в който е изял първото "дърво" , започва да му се струва, че е сгафил с брокера и едва ли не за това не му върви . Може и така да е, знам ли??!!! Единственото нещо, което знам със сигурност, мога да го гарантирам, да се подпиша под него и да нося отговорностите си е, че всички брокери използват едни и същи номера, научени са на тях /всъщност практиката ги е научила/до съвършенство и те са ясни и се знаят от всеки от нас. И аз ако съм такъв брокер и аз ще ги прилагам... Така, че наистина мисля, че това едва ли има нужда да се обсъжда... Ако платформата на единият е по-добра, то пък други неща са му по-зле и така... Това не е случайно, все пак!!! Плюс това връзката ни с реалните брокери е абсолютно никаква/ под допустимата абсолютна нула, ако съществува такава/. Така, че има ли въобще някакво значение това, което си говорим и се постарах да напиша до тук. Естестсвено, че -НЕ!!! Отново загуба на време и това е, ама карай...
Напротив, брокерите не са идентични. За СТС нямам забележки - от година съм им клиент. За ПК нямам лични впечатления, но СТС в някои технически детайли са много по-напред от ПК.
Джоре, здравей и ти. Знаеш че живея заради форума и затова се появявам - да дам акъл и да се направя на интересен. В йената очаквам движение надясно - силно импулсивно.
Лека нощ
Едно питане само и..., ако може без да се засягяш. Та така - след, като нямаш лични впечатления за ПК, кое те кара да мислиш, че твоето СТС на което ти си клиент от години е по-добро и в кои "технически" детайли по-точно превъзхожда ПК??!!!!! Ако държиш на думите си, то аз държа да ми отговориш...А, че брокерите са един дол дренки - за това едва ли има нужда да говорим или спорим...
Напротив, брокерите не са идентични. За СТС нямам забележки - от година съм им клиент. За ПК нямам лични впечатления, но СТС в някои технически детайли са много по-напред от ПК.
Джоре, здравей и ти. Знаеш че живея заради форума и затова се появявам - да дам акъл и да се направя на интересен. В йената очаквам движение надясно - силно импулсивно.
Лека нощ
Е това е... !!! Аз пък очаквам още по-силен импулс -само, че наляво... Не разбирам защо трябва да се държиш, като "ощипана мома". Лека ти...
Лека нощ
Е това е... !!! Аз пък очаквам още по-силен импулс -само, че наляво... Не разбирам защо трябва да се държиш, като "ощипана мома". Лека ти...
току що си отворих едно дълго кабелче s/l 97 t/p open
Ако се съгласиш с мен в този часови диапазон му е доста тясно на кабела , така че не пипам аз поне ..
Коментар
�
Форекс Форексов
Форексов нямаш си представа колко съм наясно с това което казваш , защото загубих една сметка и рисковете от големия ливъридж са ми известни и това че се целя към него не означава че е само заради това да мога да купя примерно 1 или 2 лота вместо 0.5 лота например .
Но просто изобщо не са ми познати Популярна Каса и беше добре просто да чуя някоя добра или лоша дума от клиент , но щом казвате че всички брокери са идентични следва че не трябва да имам проблем . Но то все пак не става въпрос за мн голяма сметка , а по скоро големия ливъридж ще го използвам както казах не за да търгувам в по големи обеми а за по голяма гаранция ако ме разбирате.
Благодаря все пак ..
ФХ Губещ, не св увличай по такъв левъридж, има голяма опасност ник-а ти да ти отразява истината, което от сърце не ти пожелавам!
Форексов, здравей... Радвам се да те видя в тази, мисля си евентуално хубава нощ, за търгуващите йена... Защо си тук и чак сега се появяваш? Какво очакваш?!!! Интересува ме наистина - без да се заяждам...
Колеги дайте едно рамо на дилемата ми относно Популярна Каса и СТС Финанс . Значи решил съм да си открия друга сметка с възможно най голям ливъридж и се чудя дали да е 1:200 при СТС или 1:500 при Популярна Каса . И ако има някой да се оплаче от Поп Каса нека ми помогне защото съм се насочил на там но не познавам условията и да не забраняват търговията по време на новини и разни такива истории. Ако някой да ме светне ще съм му много благодарен иначе ако отношението клиент брокер е същото както при СТС финанс мисля че няма проблем да им се доверя защото тях ги познавам добре но ме привлича по големия ливъридж ..
"Ако нещо Ви се струва прекалено хубаво, за да е вярно - направете го веднага!!!" - нали така беше? А, колкото до брокерите, те са си от едно тесто хора и прилагат едни и същи номера... Дали днес, ще е тоя - дали утре другият, докато си му клиент ще ти ги извърти по няколко пъти и то в по-вечето от случаите без да се усетиш. Абе брокерски номера - има ли смисъл да мислим и за това... Всички са един дол дренки и това е!!! Ти си преценявай...
Коментар
�
Форекс Форексов
ФХ Губещ, не св увличай по такъв левъридж, има голяма опасност ник-а ти да ти отразява истината, което от сърце не ти пожелавам!
Коментар