Колеги дайте едно рамо на дилемата ми относно Популярна Каса и СТС Финанс . Значи решил съм да си открия друга сметка с възможно най голям ливъридж и се чудя дали да е 1:200 при СТС или 1:500 при Популярна Каса . И ако има някой да се оплаче от Поп Каса нека ми помогне защото съм се насочил на там но не познавам условията и да не забраняват търговията по време на новини и разни такива истории. Ако някой да ме светне ще съм му много благодарен иначе ако отношението клиент брокер е същото както при СТС финанс мисля че няма проблем да им се доверя защото тях ги познавам добре но ме привлича по големия ливъридж ..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.31
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Niki_ChepelКолеги неща да споря с вас. НАй важното е да си имаш собствена визия, собствен план, ММ и да си ги спазваш. Имаш ли си ги и спазваш ли си ги е невъзможно да загубиш.
ПС: Интересно е какво е станало с цената когато моментума е пресякъл нулевата линия на графиката коят постнах.
УСПЕХ КОЛЕГИ! Изморен съм и мисля да си поръчам пица и ... като се замисля не една а две!
Коментар
-
Колеги неща да споря с вас. НАй важното е да си имаш собствена визия, собствен план, ММ и да си ги спазваш. Имаш ли си ги и спазваш ли си ги е невъзможно да загубиш.
ПС: Интересно е какво е станало с цената когато моментума е пресякъл нулевата линия на графиката коят постнах.
УСПЕХ КОЛЕГИ! Изморен съм и мисля да си поръчам пица и ... като се замисля не една а две!
Коментар
-
Първоначално изпратено от st10Първоначално изпратено от XYСАЩ се говори за сваляне на лихви, в еврозоната за вдигане и още куп други неща... Аз залагам на поскъпване на еврото към долара
Коментар
-
Първоначално изпратено от XYПървоначално изпратено от st10Първоначално изпратено от XYСАЩ се говори за сваляне на лихви, в еврозоната за вдигане и още куп други неща... Аз залагам на поскъпване на еврото към долара
Сваляне на лихвите с 0.25 през Q1 2008 ,е вече изчислено във фючърсните контракти
Коментар
-
Първоначално изпратено от st10Първоначално изпратено от XYСАЩ се говори за сваляне на лихви, в еврозоната за вдигане и още куп други неща... Аз залагам на поскъпване на еврото към долара
Сваляне на лихвите с 0.25 през Q1 2008 ,е вече изчислено във фючърсните контрактиМнението не е препоръка за сделки!
Коментар
Коментар