IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колеги дайте едно рамо на дилемата ми относно Популярна Каса и СТС Финанс . Значи решил съм да си открия друга сметка с възможно най голям ливъридж и се чудя дали да е 1:200 при СТС или 1:500 при Популярна Каса . И ако има някой да се оплаче от Поп Каса нека ми помогне защото съм се насочил на там но не познавам условията и да не забраняват търговията по време на новини и разни такива истории. Ако някой да ме светне ще съм му много благодарен иначе ако отношението клиент брокер е същото както при СТС финанс мисля че няма проблем да им се доверя защото тях ги познавам добре но ме привлича по големия ливъридж ..

Коментар

• Първоначално изпратено от Niki_Chepel
      Колеги неща да споря с вас. НАй важното е да си имаш собствена визия, собствен план, ММ и да си ги спазваш. Имаш ли си ги и спазваш ли си ги е невъзможно да загубиш.

ПС: Интересно е какво е станало с цената когато моментума е пресякъл нулевата линия на графиката коят постнах.

УСПЕХ КОЛЕГИ! Изморен съм и мисля да си поръчам пица и ... като се замисля не една а две!
      Ами..., да ти е сладко!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Djoro
        Първоначално изпратено от the fan*
        ...precisely....
        Thank you. It is so... truly
        definitely...

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
          Първоначално изпратено от Plamen Tanev
          След малко чопи на долар-канадец влизам отново от 1,07 лонг, с първа цел - 1,10 и стоп на 1,0650.
          Стопът според мен е по-добре да е под 1.0645
          Мир!Поставям го на 1,0639.

Коментар

• Първоначално изпратено от FXLooSeR
            Когато видя това "по-вече" и винаги се сещам за един човек
            На теб пък какъв ти е проблема??!!!

Коментар

• Колеги неща да споря с вас. НАй важното е да си имаш собствена визия, собствен план, ММ и да си ги спазваш. Имаш ли си ги и спазваш ли си ги е невъзможно да загубиш.

ПС: Интересно е какво е станало с цената когато моментума е пресякъл нулевата линия на графиката коят постнах.

УСПЕХ КОЛЕГИ! Изморен съм и мисля да си поръчам пица и ... като се замисля не една а две!

Коментар

• Първоначално изпратено от the fan*
                ...precisely....
                Thank you. It is so... truly

Коментар

• Когато видя това "по-вече" и винаги се сещам за един човек

Коментар

Djoro, на теб още нещо детско ли ти е останало та се навираш м/у шамарите?????..
                    А..., колкото до шамарите -ял съм много, но при всяко положение и съм бил по-вече от тебе. Бъди убеден в това... !!![/code]

Коментар

• ...precisely....

Коментар

Djoro, на теб още нещо детско ли ти е останало та се навираш м/у шамарите?????..
                        Ха-ха... Предпочитам да е останало още нещо детско в мен, отколкото да съм станал пълен идиот. Ти не си ли на това мнение...?!!

Коментар

• Djoro, на теб още нещо детско ли ти е останало та се навираш м/у шамарите?????..

Коментар

• Първоначално изпратено от st10
                            Първоначално изпратено от XY
                            САЩ се говори за сваляне на лихви, в еврозоната за вдигане и още куп други неща... Аз залагам на поскъпване на еврото към долара
                            При положение че всичко живо вдига лихвите , щатите едва ли ще ги свалят.
                            Егати логиката и икономическите познания... Просто нямам какво да кажа. Железен си в аргумента си /понеже е само един/, ако може въобще да говорим за такъв...

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
                              Първоначално изпратено от st10
                              САЩ се говори за сваляне на лихви, в еврозоната за вдигане и още куп други неща... Аз залагам на поскъпване на еврото към долара
                              Основен фактор влияещ на решенията на ФЕД, относно лихвите, е инфлацията, а тя е вече "под контрол"
                              Сваляне на лихвите с 0.25 през Q1 2008 ,е вече изчислено във фючърсните контракти
                              В голяма грешка си......XY

Коментар

• Първоначално изпратено от st10
                                Основен фактор влияещ на решенията на ФЕД, относно лихвите, е инфлацията, а тя е вече "под контрол"
                                Сваляне на лихвите с 0.25 през Q1 2008 ,е вече изчислено във фючърсните контракти
                                Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

Working...
                                X