IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ежедневни анализи на времето .... опааааа, на форекс пазара.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Като начало мога да кажа, че заемането в този момент на дълги позиции е пълна глупост. В момента нямам позиция, за което съжалявам, но докато пишех прогнозата за времето за БТВ и НТВ съм излуснал сигнала за продажба, който днес беше около 1.2820.

Коментар

• mi davai analiz ve...ko samo pishesh gluposti

Коментар

• Ежедневни анализи на времето .... опааааа, на форекс пазара.

След като се доказах като професионалист в прогнозите за времето реших да се пробвам с нещо друго. Мнозина са слушали моите прогнози по радио и телевизия и докато съм обещавал горещо и слънчево време ги е плющял дъждът на плажа. Дотук с шегите. Започвам да правя ежедневен анализ в евро/долар като ще поствам всички мои позиции. Мнозина ще ми се подиграят, малцина ще прозрат хубавото в това начинание и ще му отдадат нужното внимание. Както и да е, ще се опитам да ограмотя българския трейдър, защото съдейки по прочетеното във темата валутна търговия определено има нужда. Извинете ме за директността ми, но тук няма място за мили думи.
      Working...
      X