IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ежедневни анализи на времето .... опааааа, на форекс пазара.

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• mislia 4e po na dolu ot 2620-25 niama da ima,pone za dnes mislia ot tam da udalja.Molia za va6eto mnenie g-n Praznikov,poneje s1m novobranec. Estestveno ako ne vi zatrudniavam.Blagodaria vi predvaritelno.

Коментар

• Вкус на дърво в устата аз усещам, май сопата похапнах.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимен
        Първоначално изпратено от Минчо Празников
        sell eur/jpy 145.25, sl 145.55.

P.S. не се сдържах
        Може да гризнеш дръвцето въпреки дивергенцията, но само защото има P.S. "не се сдържах" - от тук започват всички издънки. Според мен при 145,25 в момента - позицията е за удължаване.

Лично мнение. Успех!
        Удължаване след преодоляване на 145.49 - ДА, преди това selllllllllll. Дръвцето винаги може да го гризна, но който го е страх от мечки не ходи в гората.

Коментар

• Първоначално изпратено от Минчо Празников

P.S. не се сдържах
          И аз имам нещо подобно само че с добавка на 145,55 и 145,75 и стоп 146,50

Коментар

• Re: двоен връх на евро/долар

Първоначално изпратено от id2
            целта на двойния връх според мен е 1.2415
            Съгласен, първо обаче трябва да излезе от рейнджа 1.2979 - 1.2690. После кучетата го яли, може и 1.10 да гони.

Коментар

• Първоначално изпратено от Минчо Празников

P.S. не се сдържах
              Може да гризнеш дръвцето въпреки дивергенцията, но само защото има P.S. "не се сдържах" - от тук започват всички издънки. Според мен при 145,25 в момента - позицията е за удължаване.

Лично мнение. Успех!

Коментар

• двоен връх на евро/долар

целта на двойния връх според мен е 1.2415
                Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• sell eur/jpy 145.25, sl 145.55.

P.S. не се сдържах

Коментар

• Добро утро патиланци, днес времето не е подходящо за търгуване, поне не преди 15.00 ч. Аз лично до тогава няма да заемам позиции. Ситуацията иначе остава непроменена, липсват сигнали за откриване на дълга позиция. Направихме двоен връх, което още повече обезсмисля дългите позиции. Целите на движението са нивата около 1.2690 като преодоляването им може да сложи край на неколкоседмичния възходящ тренд. Днес имаше места удобни за скъсяване, но новините от БА и ЕЦБ не ми откриват хоризонта. Това е засега, препоръчвам наблюдаване отстрани до 15.00 ч.

Коментар

• Чакам, давай
                      http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• Успех колега.

Коментар

• Ще очаквам с интерес прогнозата ти утре. Особенно с оглед на излизащите данни утре - лихвите от ЕЦБ и молбите за безработица.

Коментар

• Първоначално изпратено от TZVETKOV
                            Много добра идея.Сутрин план за действие-вечер рекапитулация.
                            Поздравления за храброст.
                            Благодаря ЦВЕТКОВ, радвам се да го чуя от някой. План за действие сутрин не правя, просто бегъл поглед върху пазара. При мен всичко става в движение, затова ще наблегна на позициите.

Коментар

• Много добра идея.Сутрин план за действие-вечер рекапитулация.
                              Поздравления за храброст.

Коментар

• Първоначално изпратено от iuh
                                mi davai analiz ve...ko samo pishesh gluposti
                                Уважаеми г-н iuh, първо искам да кажа, че приемам оплаквания, но не и обръщения от сорта mi davai analizi ve. Колкото и налудничаво да ти звучи скоро може да ми се молиш да ти помогна и да забравиш палавия си език. Анализ ще получиш утре сутринта, заетите от мен позиции ще видиш в реално време, в края на деня - резултата от тях. Освен това, ако мъъъъничко се постараеш да вникнеш в първите ми два поста ще откриеш, че не пиша глуспости. Недей да обръщаш внимение на парливия ми тон, а вникни в написаното.

Коментар

Working...
                                X