Първоначално изпратено от kukuvicata
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бизнес с Форекс сигнали - проблеми и перспективи
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ivoooкукс какво става с отчетите? Не се ли актуализират автоматично за всеки ден? Много се бавят. Исам да ги видя за този месец, да знам как да действам.
не е вярно че се актуализират само при печалба, а при загуба - не.
всички ъпдейти са с актуални данни и това е лесно проверимо.
първоначалния замисъл беше да се ъпдейтва в края на всеки месец, което и ще се случва.
заради празниците сме в "лек" delay.
ПС. получих достатъчно обвинения че използвам форумите за реклама и поспрях да пиша в тях за да си докажа че клиентите на услугата не са единствено заради тях.
колкото и да е странно на някои критици - абонатите не спаднаха. единствено намаля броя на подновените абонаменти с около 25 процента (който беше над 85 процента след януари), но това е разбираемо, заради негативните резултати през февруари и март.
Поздрави от мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the fan*..естествено, че провайдърите преследват цели..а не сигналите
твоите какви са?.. ясно е, че "фрии" сигнализиращите са с идеална цел...
някои сигнализират, за да продават услуги като доверително управление.
мисля, че не съм длъжен да споделям моите цели. това е лично решение какви цели имам за да стартирам нещо. както за всеки от вас. свободни сте сами да определяте своите цели за публични и непублични неща.
това, което мога да гарантирам на моите абонати е, че ще получават най-добрите сигнали които аз мога да им дам.
това, което аз правя за себе си е че търгувам тези сигнали.
това, което не искам да декларирам пред никого е че те ще им донесат печалба или че има някаква обвързаност между моята търговия и сигналите едно към едно. защото това не е нещо което мога да гарантирам - може утре да ми фалира брокера, това не означава, че аз ще спра услугата. това са независими неща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the fan*така си и мислех......само ако обичаш да ми кажеш нещо с две думи за различните цели?
Facts, не съм съгласен с теб по първата точка: Аз самият търгувам по собствените си сигнали на 100 процента.
Относно това колко често се дават прогнози - не виждам нещо по-добро от дневната база. НЕ СЪМ съгласен че форекс пазара е пазар на който трябва да се търгува с дългосрочни цели. Интрадей е истинската търговия тук. НЕ СМЯТАМ обаче, че ти трябва да си съгласен с мен.
Не виждам проблем някой да ми дава 3 сигнала на месец за 100 евро. Няма да изчислявам цената колко струва един сигнал, а какво ми носи той. 33 евро сигурно е висока цена за 1 сигнал, ако ти го дава kukuvicata, SignalsFX, Петър, Иван или Драган, но сигурно не би имал против да платиш 33000 евро за печеливш сигнал подаден от FED например? Аз не бих имал против да платя.
защо по дяволите не си търгуваш сам според сигналите и не печелиш, а си тръгнал да продаваш самите сигнали?
защо един обущар да предлага услугите си да поправя обувки, след като може да изкупува стари обувки, да ги поправя и да ги продава? едното няма нищо общо като бизнес с другото.
Коментар
-
Бизнес с Форекс сигнали - проблеми и перспективи
Перспективи - не са розови и бизнеса е западащ в световен мащаб Или поне досега действащия модел запада!
Проблеми - многобройни и принципни!
Кои са принципните проблеми?
1. Фундаменталният въпрос - ако това което продаваш си струва, защо по дяволите не си търгуваш сам според сигналите и не печелиш, а си тръгнал да продаваш самите сигнали?
2. Колкото по-краткосрочна е търговията толкова по-голямо тото е, защото много по-близо са целите за профит и стоплос и толкова по-"постижими" са при съвсем случайни движения на курса. Най-добре е да се търгува по сигнали на по-дългосрочни графики - седмични и месечни. Но сигнали по тези графики се генерират 3-4 пъти в месеца. Да, ама доставчика на сигнали се пъне да дава препоръки всеки ден. Стига се и до там та да се подават сигнали по няколко пъти на ден в една и съща валутна двойка в старанието си да се "заслужи" месечната такса и да се понижи стойността на единица сигнал...
Иначе какво би изллязло, даваш 3 сигнала в месеца, а вземаш такса от 100 евро на калпак?! Ега ти и скъпчията... по 33 евро на сигнал!
Коментар
-
разликата:
- free signals - някой предлага нещо без да иска за това някаква цена.
- paid signals - някой предлага нещо, четат го тези, които заплатят исканата цена.
качеството им не зависи от това дали са free или paid.
целите които преследват са различни, но не зависят пряко от това дали са free или paid.
кой ги ползва:
- free signals - всеки който пожелае
- paid signals - всеки който пожелае, но и получи достъп до тях (срещу определената цена или по друг начин).
мисля че това без да претендира за изчерпателност, посочва разликите обективно
http://zip.bg/user/?id=3003 - моя zip.bg профил
http://www.signalsfx.net - forex signals, дневно обновяване na резултатите
Коментар
Коментар